Ulv i lammeskinn? Dette er den nye Jaguar XE SV Project 8 Touring

Anonim

DE Jaguar XE SV Project 8 det er det ordspråklige beistet og uforskammet over å være. Til tross for å ha XE i navnet, har SV Project 8 gjennomgått så mange endringer fra XE til å bli denne 600 hk ildpusteren at den kunne vært en modell alene.

Hvis ingen klager på ytelsen eller kjøreopplevelsen, det som er sikkert er at XE SV Project 8 er sprudlende, kanskje for mye - tross alt er det en Jaguar... hvor er klassen og nåden den er kjent for?

Det britiske merket bestemte seg derfor for å senke tonen, og skapte en ny Touring-spesifikasjon , med et mer strdistanfokus og også mer diskret, så langt det er mulig.

Bakvingen ble stående på utsiden, erstattet av en mer diskret spoiler over bagasjerommet; og også den dristige dekoren. Det er fire karosserifarger å velge mellom: Velocity Blue, som bilen på bildene, Valencia Orange, Corris Grey Satin og den klassiske British Racing Green. Interiøret mistet rulleburet og fikk baksetene tilbake.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Jaguar XE SV Project 8 Touring

Det britiske merket ender opp med å definere XE SV Project 8 Touring som en Q-bil, med andre ord den klassiske «ulven i fåreklær» eller kan vi kalle den en «sovende»?

Ytelsen opprettholdes i forhold til den andre XE SV Project 8, bortsett fra verdien av makshastigheten, som nå er begrenset til «bare» 300 km/t, i stedet for de andres 320 km/t.

den mest eksklusive

Til tross for at den er den mest siviliserte av XE SV Project 8, vil den også være den mest eksklusive. Bare 15 enheter vil bli produsert med denne Touring-spesifikasjonen – total produksjon er 300 enheter.

Jaguar XE SV Project 8 Touring

Les mer