Ny Mercedes C-klasse fullstendig avdekket

Anonim

Dette er de første bildene av den nye Mercedes C-Klasse uten kamuflasje. Den nye Mercedes C-Klasse vil bli avduket på Detroit Motor Show i januar 2014.

Den nye Mercedes C-Klasse har blitt kalt "baby-klasse S" og på disse bildene er all tvil fjernet, den nye Mercedes C-Klasse er definitivt en S-Klasse Mercedes på en liten måte. Fanget under innspillingen av en reklame og med AMG-pakken, fremstår den med et helt fornyet og ungt utseende, den nye Mercedes C-Klasse har som mål å dominere segmentet, og ta kvaliteten til Mercedes til et nytt nivå.

17112013-ny Mercedes C-klasse_10

Vi hadde allerede publisert offisielle fotografier av interiøret i den nye Mercedes C-Klasse, som følger det moderne og rene bildet av merkets nye modeller. Likhetene mellom merkets nye modeller og mellom nye Mercedes C-Klasse og Mercedes S-Klasse er mer enn tydelige, denne trenden mot «look-alike» av modellene har vært gjenstand for kritikk fra alle merkene.

Nye Mercedes C-klasse presenterer seg med sterke designargumenter for å overbevise sin målgruppe og vil også være en fordel for flåtemarkedet, der status og nedbemanning i økende grad går hånd i hånd.

Ny Mercedes C-klasse fullstendig avdekket 15348_2

Foto: SB-Medien

Les mer