Slalåmsprint av Figueira de Castelo Rodrigo. Hvordan det var?

Organisert av Clube Escape Livre og kommunen Figueira de Castelo Rodrigo, den Slalåmsprint kom tilbake til sentrum for oppmerksomheten mellom 20. og 21. juli i landsbyen Beira.

På den første dagen, lørdag, ble Castelo Rodrigo Slalåm, den 6. konkurransen i det portugisiske mesterskapet, spilt på det kommunale stadionet i Figueira. Løpet, omstridt i fire tidsbestemte heat, hadde 22 ryttere, den raskeste var Jorge Almeida.

Fortsatt lørdag, men klokken 21.00 fant Slalåm/Sprint sted, et løp der seieren var i hendene på Tiago Prata, ved rattet på en Westfield, som overgikk totalt 33 førere som stilte opp til start.

Til slutt ble den første store bilekspertisen Figueira Castelo Rodrigo reservert til søndag. Med 27 påmeldte ryttere ble det i dette løpet en "double" av Jorge Almeida, som nok en gang overgikk konkurrentene.

Slalåmsprint

Show manglet ikke

I tillegg til de tre løpene kunne publikum tilstede i Figueira de Castelo Rodrigo for slalåmsprinten også se et komplementært show der Marco Martins og Bernardo Maia (i henholdsvis Fiat 600 og kartcross) viste sin ekspertise.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Når det gjelder arrangementet, erklærte Paulo Langrouva, ordfører i Figueira de Castelo Rodrigo, "Kommunen fortsetter å investere i en konkurranse som allerede er symbolsk, som bringer mange mennesker og mange ryttere, i et veldig fruktbart samarbeid med Clube Escape Livre og som åpenbart er en vinner».