Francisco Carvalho klatrer til den høyeste plassen på pallen i Rally da Guarda

For 9. gang på 21 utgaver vant Francisco Carvalho nok en gang i Rally da Guarda. Det tok bare 37,49 sekunder å fullføre manøvrerbarhetstesten, og vinneren av den 20. utgaven, Nuno Antunes, nådde andreplassen (41,13 sekunder). På tredjeplass kom Araújo Pereira, med 43,83 sekunder, og opprettholder tradisjonen med gode resultater.

Bridgestone First Stop Guarda 2017 Rally tok mer enn 40 lag til Cidade Alta, i et løp som fant sted ved siden av Guarda kommunale marked. Et annet høydepunkt var kvinnekonkurransen, som ble preget av seieren til Cátia Mogo, som fullførte løypa på 52,19 sekunder, etterfulgt av Teresa Reis og Maria Albino.

Francisco Carvalho klatrer til den høyeste plassen på pallen i Rally da Guarda 16059_1

Saab 96 Rallye av Automobile Ratio

Razão Automóvel deltok også i Guarda Rally, dette var den tredje deltakelsen på rad, denne gangen ved rattet i en Saab 96 Rallye. Hvis du følger oss på Instagram, vil du helt sikkert vite hvilken som er den vakreste gule bilen i Portugal (glem Noddy, du har ikke en sjanse...)

Saab 96 Rallye deltok i manøvrerbarhetstesten, med Diogo Teixeira ved rattet, etter å ha oppnådd en hederlig 31. plass i den generelle klassifiseringen. Armassistert styring var avgjørende for å oppnå dette resultatet.

I tillegg til konkurransen var programmet preget av forhåndspresentasjon av boken av 30 år med Free Escape Club-historie , i et rally som er nært knyttet til klubbens historie. Et annet viktig øyeblikk var besøket på Jarmelo-fortet, hvor Agostinho Silva, kledd på den tiden, tok deltakerne med på en reise gjennom tiden, gjennom historien, arven og tragedien knyttet til D. Pedro og Inês de Castro.

Bridgestone / First Stop, som førte til at deltakerne med bind for øynene satte dekkene på en modell med en bil, ble kåret blant deltakerne til "Beste bilmerke i Guarda Rally", en pris som ble vunnet i 2016 i ex-aequo av Ford og Renault.