Dette er den nye Volkswagen T-Roc. Alle detaljer og bilder

Anonim

Den nye Volkswagen T-Roc, presentert i dag i Tyskland, er sannsynligvis den viktigste modellen i historien til den portugisiske bilindustrien. Det er den første modellen i stor skala produsert av Autoeuropa og er den første Volkswagen-modellen med en MQB-plattform (plattform som brukes av alle kompakte modeller fra VW-gruppen) produsert på nasjonal jord.

Når det gjelder rekkevidde, rangerer den nye Volkswagen T-Roc under Volkswagen Tiguan, og får en yngre og mer eventyrlysten karakter. Denne holdningen er synlig i de mer dramatiske formene på karosseriet, med en profil "halvveis" mellom en SUV og en Coupé (Volkswagen kaller det CUV).

Fronten domineres av en stor sekskantet grill designet for å integreres med frontlyktene.

Dette er den nye Volkswagen T-Roc. Alle detaljer og bilder 16281_1

For ytterligere å markere karosseriprofilen er det mulig å velge en karosseri i to toner, hvor taket kan konfigureres i fire farger: Deep Black, Pure White Uni, Black Oak og Brown Metallic.

Volkswagen T-Roc 2017 autoeurope6

Innvendig er denne yngre og sportigere holdningen også tydelig. I tillegg til tilstedeværelsen av de nyeste dingsene fra Volkswagen Group, nemlig det 100 % digitale displayet (Active Info Display) og Discovery Pro infotainmentsystem med bevegelseskontrollsystem (8 tommer). En 6,5-tommers skjerm vil være tilgjengelig som standard. Legg merke til bruken av notater i samme farge som karosseriet, resultatet er tydelig på bildene.

Dette er den nye Volkswagen T-Roc. Alle detaljer og bilder 16281_3

Mindre enn Tiguan

Som vi nevnte tidligere, rangerer Volkswagen T-Roc under Tiguan i den tyske produsentens utvalg, og er 252 mm kortere enn Tiguan.

Dette er den nye Volkswagen T-Roc. Alle detaljer og bilder 16281_4

Volkswagen T-Roc (2017)

Til tross for de inneholdte dimensjonene (4.234 meter lang) og formen på karosseriet, hevder Volkswagen det største bagasjerommet i segmentet: 445 liter (1290 liter med setene tilbaketrukket).

Volkswagen T-Roc 2017 autoeurope8

Volkswagen T-Roc motorer

Volkswagen T-Roc kommer til det europeiske markedet i år med et bredt utvalg av motorer. Som vi allerede hadde avansert, er motorene overført fra Golf-serien – med unntak av en absolutt debut (vi kommer med en gang).

Volkswagen T-Roc 2017 autoeuropa3

På bensinmotorsiden kan vi regne med 115 hk 1.0 TSI-motoren og 150 hk 1.5 TSI – sistnevnte tilgjengelig med sekstrinns manuell eller syvtrinns DSG (dobbeltclutch) automatgir, med eller uten 4Motion all- hjuldriftssystem. Den store nyheten blant TSI-motorene er debuten av en ny 2.0 TSI 190 hk (kun tilgjengelig med DSG-7 girkasse og 4Motion-system).

På Diesel-siden, i begynnelsen av serien, finner vi 115 hk 1,6 TDI-motoren (manuell girkasse), etterfulgt av 150 hk 2,0 TDI-motoren (manuell girkasse eller DSG-7). På toppen av «næringskjeden» av dieselmotorer finner vi nok en motor: en 2.0 TDI med 190 hk effekt.

Den nye Volkswagen T-Roc vil gjøre sin første offentlige opptreden allerede neste september, på Frankfurt Motor Show – finn ut mer her.

Les mer