Ford Ranger Black Edition debuterer på Frankfurt Motor Show

Anonim

Hvordan kan den bestselgende pickupen i Europa bli mer attraktiv? Svaret til det amerikanske merket var denne Black Edition-versjonen basert på Limited-versjonen, og skilte seg fra denne ved å presentere en kropp i Absolute Black-farge uten noen kromtype.

Elementer som radiatorgrillen, lettmetallfelger, lastestang og andre detaljer får svart som farge.

Ford Ranger Black Edition vil kun være tilgjengelig i varianten med to førerhus. Den vil ha en produksjon på bare 2500 enheter og kan allerede bestilles hos Ford-forhandlere.

Mer utstyr

Ford Ranger Black Edition standardutstyr inkluderer satellittnavigasjonssystem, parkeringssensorer foran og ryggekamera, Ford SYNC 3 multimediasystem med 8-tommers berøringsskjerm, to-soners automatisk klimaanlegg, trekk i skinn og elektriske og oppvarmede utvendige speil.

Ranger-kunder setter pris på kjøretøyets terrengegenskaper, robusthet og imponerende utseende, og vi forventer at denne attraktive nye begrensede serien vil bli snappet opp om noen uker.

Hans Schep, daglig leder for kommersielle kjøretøy, Ford of Europe
Ford Ranger Black Edition debuterer på Frankfurt Motor Show 16361_1

Ford Ranger Black Edition

Om Ford Ranger

Ford Ranger er den bestselgende pickupen i Europa med 23 100 enheter samlet i juli 2017*, en vekst på 12,1 % i forhold til samme periode i fjor, og utgjør det beste året for Ranger siden lanseringen.

Les mer