Mest Toppen av september

Anonim

I denne septemberutgaven fremhever vi den nye Volkswagen T-Roc, en svært viktig modell for den portugisiske bilindustrien. Det er den første modellen i stor skala som ble produsert av Autoeuropa og også den første Volkswagen med MQB-plattform som ble produsert i Portugal. Denne modellen med unge egenskaper kommer på det europeiske markedet i år.

Denne måneden gjør vi også kjent betydningen av CUV, vet du hva det er? Oppdag på Mais Superior de Setembro, du kan finne det på et hvilket som helst universitet i landet eller online, her.

September tema: De 10 budene for en vellykket nybegynner

Har du begynt på høyere utdanning nå og alt er nytt for deg? Du vil snart føle deg hjemme, og hvis du leser Mest overlegen vil det skje raskere, fordi vi har leger og veteraner som gir deg en integreringsmanual for å bli en vellykket førsteårsstudent!

Vi vil også forklare deg hvorfor du bør drive med idrett på universitetet, og vi vil fortelle deg om de viktigste mottakelsene for førsteårsstudentene!

mest overlegen september 2017
More Superior September – Forside- og fartsgrenseside

Razão Automóvel har vært en partner av Mais Superior siden 2012 med en side dedikert til bilverdenen. Magasinet er tilgjengelig gratis ved alle universiteter i landet.

Les mer