Opel har fått ny logo og merkesignatur

Anonim

Det har vært måneder fulle av nyheter fra Opel. Først var det kunngjøringen av den største SUV- og crossover-offensiven noensinne, deretter salget til PSA Group - etter 88 år i den amerikanske giganten General Motors - og mer nylig kunngjøringen av Michael Lohscheller som neste administrerende direktør, etter tidlig fratredelse av Karl -Thomas Neumann. Nå er det på tide å introdusere en ny logo og merkesignatur.

"Fremtiden er alles" – på godt portugisisk, «fremtiden tilhører alle» – er den nye signaturen til det tyske merket, som gjenspeiler hovedmålene og forventningene for de kommende årene: å demokratisere fremtidens teknologier. Annonsekampanjen for den nye toppen av serien Insignia, nedenfor, vil være den første som bruker den nye signaturen og den nye logoen.

Opel Insignia-kampanje med ny logo og merkesignatur

Opels nye signatur oppsummerer to sider av merkets posisjonering: referansen til "fremtiden" refererer til mobilitetsløsninger, som kun er mulig med konstant innovasjon. En fremtid som "tilhører alle", eksklusiv ikke bare for noen få.

Vårt merke er en pioner innen demokratisering av innovasjoner. Vi har lenge gjort "premium"-teknologier tilgjengelige for et bredere publikum. Den nye signaturen bygger bro mellom Opels historie og merkets fremtidige program. Det er essensen av Opel og det som motiverer oss.

Tina Müller, markedssjef i Opel

Begynnelsen på en ny æra hos Opel gjenspeiles også i den nye logoen, som fokuserer på det vesentlige: klarhet og enkelhet. De essensielle komponentene i logoen forblir - sirkelen, som symboliserer et hjul, og lynet, som representerer energi - men nå vil dette bildet ha et todimensjonalt utseende, som kan sees i videoen nedenfor:

Les mer