Kraftigere Jaguar XJR debuterte på Goodwood. Og den kommer allerede i sommer

Anonim

Inntil den nye generasjonen kommer – foreløpig er ingenting bekreftet … – selger Jaguar ut de siste patronene til XJR. Og hvilket bedre sted å gjøre det enn Goodwood-festivalen, som fant sted denne helgen i West Sussex, England.

Det britiske merket avduket en kraftigere versjon av Jaguar XJR. Inskripsjonene over hele karosseriet og interiøret etterlater ingen tvil: det er de 575 hestekrefter , hentet fra samme kompressorladede 5.0 V8-blokk, 25 hk mer enn dagens modell.

Jaguar XJR

Selv om Jaguar ikke har avslørt ytelsestall, gir de 4,6 sekundene fra 0 til 100 km/t og den nåværende modellens topphastighet på 280 km/t oss en ide om hva vi kan forvente av den nye XJR. Jaguar XJR er under utvikling og vil offisielt bli avduket senere i sommer.

XE SV Project 8, den kraftigste Jaguaren noensinne

I tillegg til XJR-prototypen, presenterte det britiske merket seg på Goodwood med en annen kraftmaskin, i dette tilfellet dens kraftigste veilovlige modell noensinne.

Som vi bemerket forrige uke, er Jaguar XE SV Project 8 den andre modellen av Jaguar Land Rover SVO Collector's Edition. Under panseret ligger også en superladet 5,0 V8-blokk, men med 600 hk kraft.

XE SV Project 8 vil bli produsert ved SVOs tekniske senter og vil være begrenset til 300 enheter, med en utgivelsesdato som ennå ikke er avslørt.

Les mer