Ford forbereder kanskje en SUV stemplet "RS"

Anonim

Ford utforsker et alternativ til de sportsligere forslagene som for tiden er tilgjengelige i SUV-segmentet. En versjon med et "RS"-stempel er en sterk mulighet.

Det er ingen vei tilbake. SUV-segmentet har lenge vært en reell salgssuksess over hele verden. I tillegg til de mer allsidige, kjente og til og med økologiske forslagene, har etterspørselen etter sportigere og høyere ytelsesvarianter økt i samme grad. Det er her Ford kan gå inn.

I et intervju med Car Dealer Magazine la den globale direktøren for Ford Performance, Dave Pericak, ikke skjul på at det amerikanske merket ønsker velkommen utviklingen av en SUV med RS-signatur. Men for å gå videre til produksjon, må den nye modellen oppfylle visse kriterier. En av dem er selvfølgelig ytelse:

"Hvis vi gjør de nødvendige modifikasjonene for at ytelsen skal være verdig en RS-modell, hvorfor ikke?

For å bli bekreftet Ford Kuga den antar seg selv som hovedkandidat til å gjennomgå en RS-behandling, men de som mener at dette er små og uvesentlige endringer må desillusjoneres. Etter Dave Pericaks uttalelser å dømme, snakker vi om en virkelig ytelsesorientert modell.

IKKE MÅ GLIPPES: Ford Fiesta ST. Tre sylindre og 200 hk effekt

«Hvis du ser på SUV-markedet akkurat nå, er det ikke så mange troverdige forslag. Det er de som allerede har gjort delvise forsøk på å lage en SUV med høy ytelse, men det finnes ingen virkelig troverdige løsninger. Det er derfor jeg tror vi har et mulighetsvindu her.»

Foreløpig er det ingen dato for presentasjon av en ny Ford RS-modell. Vi kan bare vente på flere nyheter fra det amerikanske merket.

Bilde: Ford Focus RS

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer