Hvor mye vil den nye Mercedes-Benz GLC Coupé koste i Portugal?

Anonim

Den nye Mercedes-Benz GLC Coupé kommer til vårt land i september og er allerede priset for 250 d 4MATIC dieselversjonen med 204hk. Foreløpig er det den eneste tilgjengelige motoren, men scenarioet endres i neste kvartal.

Basert på GLC – yngre bror til Mercedes-Benz GLE Coupé – har den kompakte tyske crossoveren en ny frontgrill, luftinntak og kromdetaljer. Med dette mer dynamiske og dristige forslaget fullfører Mercedes dermed GLC-serien, en modell som vil konkurrere med BMW X4.

RELATERT: Produksjonen av den nye Mercedes-Benz GLC Coupé har allerede startet

I denne første markedsføringsfasen vil Mercedes-Benz GLC 250 d 4MATIC Coupé kun være tilgjengelig med en 204 hk dieselmotor, 9G-Tronic automatgir med ni hastigheter og sportsunderstell som inkluderer "Dynamic Select"-systemet, med fem moduser. drift kjøring. Den skal nå det portugisiske markedet i september for 61.150 euro.

Mercedes bekreftet overfor Razão Automóvel at i september vil prisene på andre motorer avsløres , som vil inkludere Mercedes-Benz GLC 200d Coupé og de kraftigere 350e (plug-in) og 43 AMG-versjoner. Leveranser av den rimeligste dieselen i serien, 200d, starter i oktober.

Mercedes-Benz GLC Coupé 2016

PREMIUM MIDDELS SUV — Tilgjengelig i to karosserier, Standard og Coupé, gikk Mercedes-Benz GLC inn i premium medium SUV-krigen med sikte på lederskap og likegyldig til rivalenes kraft. En holdning som dessuten gjorde at han, med 66 850 solgte enheter i år, nesten kunne glemme den tidligere lederen i segmentet, svenske Volvo XC60, nå på andre plass, eller til og med bestselgeren Audi Q5, tredjeplass .

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer