Lamborghini Huracán Performante: den raskeste produksjonsbilen på Nürburgring?

Anonim

Det er allerede denne torsdagen at «oksemerket» lover å avsløre den offisielle tiden for den nye Lamborghini Huracán Performante på Nürburgring.

I går snakket vi om SCG 003S (Stradale), det nye prosjektet til Scuderia Cameron Glickenhaus som den amerikanske produsenten ønsker å sette rekordtid med på Nürburgring-kretsen – SCG sikter mot en «kanontid» på 6 minutter og 30 sekunder. Men det ser ut til at SCG 003S ikke vil være den eneste modellen presentert i Genève med mål om å overgå de 6 minuttene og 57 sekundene Porsche 918 Spyder oppnådde i "Green Inferno".

Gjennom en 30-sekunders teaser (nedenfor) antyder Lamborghini at den nye Huracán Performante kan bli satt til å bli den raskeste produksjonsmodellen på den tyske kretsen, hvis vi ekskluderer de to Radical-modellene, som faktisk er konkurransemodeller godkjent for veien. Det italienske merket ønsket likevel ikke å avsløre den offisielle tiden – for det må vi vente til Torsdag (23. februar).

Den høyeste bragden på Nürburgring kommer!

Den høyeste bragden på Nürburgring kommer! Vær klar til å forstå den ultimate ytelsen 23. februar. #Lamborghini

Publisert av Lamborghini fredag 17. februar 2017

PRESENTASJON: Lamborghini Aventador S (LP 740-4): forynget okse

I tillegg til en liten økning i kraft til den atmosfæriske V10-motoren på 5,2 liter og små aerodynamiske forbedringer, vil sportsbilen ha blitt utsatt for en diett på 40 kg med et materiale det italienske merket kalt Forged Composites – vit mer om utviklingen av Huracán Performante her.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer