Lotus faʻaalia le 100% eletise i le lumanaʻi: 2 SUVs, 4-faitotoa coupe ma se taʻavale taʻavale i luga o le ala.

Anonim

Lotus ua na o le faʻaalia o faʻamatalaga autu o ana eletise eletise mo tausaga a sau ma faʻamaonia le faʻalauiloaina o faʻataʻitaʻiga eletise e fa 100% seia oʻo i le 2026.

O le muamua o nei faʻataʻitaʻiga e fa o le a avea ma SUV - o se mea na musumusu mo le tele o tausaga - ma e faʻamoemoe e taunuu i luga o le maketi i le 2022. O se talosaga mo le E-vaega (lea e nofo ai le Porsche Cayenne poʻo Maserati Levante) ma e iloa i totonu e le igoa igoa Type 132.

I le tausaga mulimuli ane, i le 2023, o le a ulufale ai se coupé fa-faitotoa i le vaaiga - e faʻatatau foi i le vaega E, lea e ola ai talosaga e pei o le Mercedes-AMG GT 4 Doors poʻo le Porsche Panamera - lea ua uma ona papatisoina i le igoa code. Ituaiga 133 .

Lotus EV
Lotus Evija, ua uma ona iloa, o le muamua lea o se augatupulaga o faʻataʻitaʻiga eletise mo le faʻailoga Peretania.

I le 2025 o le a matou mauaina le Type 134, o se SUV lona lua, o le taimi lenei mo le D-segment (Porsche Macan poʻo Alfa Romeo Stelvio), ma mulimuli ane, i le tausaga na sosoo ai, o le Type 135, o se taʻavale taʻavale eletise fou 100% o le a taia. le maketi, atiina ae i totini ma Alpine.

O lenei faʻasalalauga na faia i le taimi o le faʻalauiloaina aloaia a le Lotus Technology's world headquarters, o se vaega fou o le Lotus Group o lana misiona autu o le "faʻavavevave" faʻafouina i le tulaga o maʻa, pulega o maa, afi eletise ma le taʻavale tutoʻatasi.

Lotus Technology Headquarters

O lenei Lotus Technology "autu", o loʻo i Wuhan, Saina, o le a maeʻa i le 2024 ma o le a "faʻatasi" ma se fale fou atoatoa ua fuafuaina e gaosia ai le eletise Lotus mo maketi o le lalolagi.

Afai e sologa lelei mea uma e pei ona fuafuaina, o le a faagaioia lenei vaega gaosi oloa i le kuata mulimuli o le tausaga nei ma e 150,000 taavale e mafai ona gaosia i tausaga taitasi.

Lotus Technology Factory

eletise eletise i luga o le ala

E lua mai fa'ata'ita'iga eletise fou e fa ua fuafuaina e le 2026 o le a gaosia i le fale gaosi fou a Lotus i Saina, ae e le'i fa'ailoa mai e le fa'ailoga a Peretania po'o fea.

Mo le taimi nei, e naʻo le iloa o le ituaiga 135 taʻaloga taʻaloga ua leva ona faʻatali, lea na atiaʻe i le galulue faʻatasi ma Alpine, o le a gaosia i le 2026 i Hethel, UK.

O nei fa'ata'ita'iga fou o le a fa'atasi ma le Lotus Evija, le ta'avale ta'avale eletise eletise a Peretania, ma le Emira fou, ta'avale ta'aloga fou a Lotus ma se afi afi i totonu. O le a gaosia uma i Peretania.

Faitau atili