2018 Guarda Rally o le vaiaso fou

Anonim

O LE Bridgestone Rally / Leoleo Taofi Muamua 2018 o se su'ega fa'apitoa, aua e tu'u fa'afesaga'i ai tagata fa'apolofesa mai le lalolagi ta'avale - mai le au tusitala, i avetaavale, pailate tuai ma sui o ituaiga ta'avale, ma isi ... - e aofia ai se su'ega o le fa'aogaina.

O le tauvaga o lenei tausaga e 45 ‘au ma e 120 le aofa’i o tagata ma e amata i le aso 29 o Iuni, ma fa’aauau i le fa’ai’uga o le vaiaso se’ia o’o i le aso 1 o Iulai. O le su’ega o le fa’atinoina o gaioiga e fa’atulaga i le itula e 17:00 i le Aso To’ona’i, Iuni 30, i tafatafa o le maketi a le malo.

Ae o le mea na tupu, ua toe faʻatulagaina e le Clube Escape Livre, e tele atu mea e fiafia i ai. O le a maua e tagata auai ma malo le avanoa e asiasi ai i aufono a Guarda ma Pinhel, faʻaalia le nuʻu o Cidadelhe ma le Falemataʻaga a le Municipal of Pinhel. O le ai ai foʻi le tofoina o uaina mai le itulagi, i le galulue faʻatasi ma le Komisi o le Uaina Faʻaitulagi o Beira Interior, taʻaloga ma faʻataʻitaʻiga o ituaiga.

O le Aso Sa, Iulai 1, o le a faia ai le polokalame faamanatu o le 5 tausaga o le Time Capsule 2050 Guard i le Keep and Auditorium a le IPG i Rua Soeiro Viegas, mai le itula e 10:30 i le taeao. O le a iai foʻi le faʻaulufaleina o se faʻatagata ma le Swiss ROAMER watch brand.

Le Mafuaaga Ta'avale o le a iai iina

E le o le taimi muamua lea na malaga ai Razão Automóvel i Guarda e auai i le faʻapotopotoga - ma e pei o le taimi ua tuanaʻi, o le a tele mea e taʻu atu, pei o le mea na tupu i le 2015, ina ua matou faia Lisboa-Guarda i le uili o le Honda S800 o le 1968 - e le mo tagata uma.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Faitau atili