Renault toe foi i Saina ma Geely o se paaga

Anonim

Renault ma Geely (le pule o Volvo ma Lotus) na sainia se faʻamatalaga o le malamalama mo se pisinisi faʻatasi e aofia ai le faʻatau atu o taʻavale hybrid i Saina ma le faʻailoga o le Farani. Ae o nei faʻataʻitaʻiga o le a faʻaogaina le tekinolosi a Geely, faʻapea foʻi ma ana fesoʻotaʻiga o faʻatau oloa ma falegaosimea. I lenei faiga faapaaga, o le matafaioi a Renault e tatau ona taulaʻi i le faʻatau ma le maketiina.

Faatasi ai ma lenei faiga faapaaga fou, ua faamoemoe Renault e toe faatuina ma faamautu lona i ai i le maketi o taavale sili ona tele i le lalolagi, ina ua maeʻa le faiga faapaaga a le kamupani Falani ma le Dongfeng a Saina ia Aperila 2020. E oo atu i lena taimi, ua alualu i luma Renault lea o le a taulai atu ai lona tulaga maketi i taavale eletise. ma taavale faapisinisi mama.

I le tulaga o Geely, o lenei faiga faapaaga fou e alu i le itu o isi ua uma ona sainia, o le fefaʻasoaaʻi o tekonolosi, faʻatau oloa ma fale gaosi oloa, ma le faʻamoemoe e faʻaitiitia le tau o le atinaʻeina o taavale eletise ma isi tekinolosi mo le gaioiga o le lumanaʻi.

Geely Upu Tomua
Geely Upu Tomua

E le pei o le faiga faapaaga i le va o Geely ma Daimler malilie i le 2019 - mo le atinaʻeina ma le gaosiga i Saina o faʻataʻitaʻiga Smart i le lumanaʻi - lea e tutusa uma ai kamupani e lua, o lenei faigapaʻaga fou ma Renault, e foliga mai, o le a avea le tele o ana meatotino e Geely.

Saina, Korea i Saute ma isi maketi

O le pisinisi soofaatasi e aofia ai e le gata o Saina, ae faapea foi Korea i Saute, lea na faatau atu ma gaosia ai taavale a Renault mo le silia ma le luasefulu tausaga (faatasi ai ma Samsung Motors), ma o le atinae soofaatasi o taavale hybrid e maketiina iina e talanoaina ma le auai o le. Lynk & Co fa'ailoga (o le isi Geely Holding Group brand).

E mafai fo'i ona fa'alautele le fa'atupuina o le faiga fa'apa'aga i tua atu o nei maketi e lua a Asia, e aofia ai isi maketi i totonu o le itulagi. O loʻo faʻatalanoaina foi e foliga mai, i le lumanaʻi, o le atinaʻeina faʻatasi o taavale eletise.

Punavai: Automotive News.

Faitau atili