I totonu o lenei "taavale fanuatanu" i Saina, e leai se le lava o taʻaloga ma faʻataʻitaʻiga taugata

Anonim

I Hangzhou, o se aai Saina e tusa ma le 180 kilomita i sautesisifo o Shanghai, o loʻo i ai se fanua e tumu i taʻavale faoa, o se ituaiga o fanuatanu taʻavale, lea e mafai ona e maua ai faʻataʻitaʻiga taugata ma faʻatinoga i totonu oi latou.

E le o se taimi muamua lea ua tatou tau ai i ni vaaiga e pei o lenei, pe o ni “fanua” o taavale tuufua i soo se fanua, po o ni “tamaoaiga” i totonu o le aai o Dubai.

O lenei fanuatanu faʻaleleia o loʻo i totonu o se togavao ma e mafai ona e vaʻaia o nisi o nei taʻavale ua leva ona i ai iina, pe a manatu o le vao "na foloina" le tele o latou ...

O le Geely UnCut channel, ua faailoaina o le "vlog le aloaia aloaia (video blog)" a Geely, o se taavale Saina ma le igoa o le vaega taavale e ona le Swedish Volvo, ofoina mai ia i tatou, i se asiasiga puupuu, o nisi o mea sili ona faapitoa. tagata o lenei fanuatanu taavale.

E tusa ai ma le auala, o le tele o taʻavale matou te vaʻaia na faoa faamalosi e pulega. O le tele o nofoaga tatou te vaaia ai nei taavale ua ave faamalosi o loo faatau atu i le faatautu’i poo le fa’atautu’i fa’alaua’itele, po’o le toe fa’aaogaina fo’i e le pulega, ae o le tulaga lea, e foliga mai na tu’ulafoa’i lava, tu’u pea e pala.

I le asiasiga puupuu, faʻamaonia, matou te vaʻai i le Chevrolet Corvette C7 (augatupulaga muamua, le C8), o se faʻataʻitaʻiga e seasea vaʻaia i luga o auala Saina. I lona itu e malolo ai (i le filemu) se Porsche Panamera Turbo lea na faoa faamalosi e leoleo i le faaiuga o Aperila 2020.

Na vave ona matou agai atu i le 2010 Audi R8 V8, o le faʻataʻitaʻiga e foliga mai e sili ona umi - ua uma ona avea ma "fale" mo nisi o laʻau -; ma e se Can Am ATV.

Audi R8 V8 afi lafoai taavale fanuatanu china

Ona matou tau atu ai lea i le Aston Martin Vantage Volante S (na fa'alauiloa i le 2011), ua mae'a fo'i ona fa'apupulaina e le vao. Mulimuli ane, matou te faaiuina lenei asiasiga puupuu i le 2005 Bentley Continental Flying Spur W12, le fa-faitotoa "tuafafine" i le Continental GT.

E le sili atu ea ona lelei le fa'atau atu i le fa'atautu'i nai lo le tu'u e pala i totonu o le fanuatanu ta'avale? E mautinoa lava o le a sili atu ona tausia lelei e se tasi ia taavale.

Faitau atili