Mercedes-Benz GLA fou. Ua na o sina taimi e te iloa ai oe

Anonim

ua leva ona faatali, le Mercedes-Benz GLA o le faʻataʻitaʻiga o le teaser lata mai na faʻaalia e le Stuttgart brand, ma faʻamoemoeina le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga, faʻatulagaina mo Tesema 11th.

I le tautala ai e uiga i le tuʻuina atu o le GLA fou, e faʻailogaina se amataga i Mercedes-Benz, aua o le a faʻapitoa i luga ole laiga (e tutusa ma le mea na faia e Volvo i le XC40 Recharge).

O le mea lea, o le a tuʻuina atu e Mercedes-Benz le GLA fou e ala i le fesoʻotaʻiga faʻasalalauga "Mercedes me media", i se fuataga e fai mai le faʻailoga e fai ma sui o lona suiga faʻapisinisi.

Mercedes-Benz GLA

Le mea ua uma ona iloa e uiga i le Mercedes-Benz GLA

Mo le taimi nei, o faʻamatalaga e uiga i le GLA fou, e pei ona faʻamoemoeina, e seasea. E ui lava i lea, ua iloa o le faʻataʻitaʻiga o le a faʻaogaina le MFA 2 platform (e tutusa ma le Vasega A, Vasega B ma le CLA) ma le MBUX system.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I lalo o le pulou, o le mea moni, o le tagata tauva i le lumanaʻi o le BMW X2 e mafai ona faʻamoemoe e faʻaogaina afi tutusa e faʻaaogaina e le A-Class. Pe o le a aofia ai foʻi ia mea na faʻaaogaina e le sili atu le malosi A 35 ma le A 45 - a GLA ma sili atu. nai lo le 400 hp? Talitonu i ai.

E tusa ai ma ata na tuʻuina atu e Mercedes-Benz (o le teaser ma le "spy photos" o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻataʻitaʻiina) o loʻo i ai se faʻaopoopoga iloga o le maualuga pe a faʻatusatusa i lona muamua, ma Mercedes-Benz fai mai o le GLA fou o le a avea. e tusa ma le 10 cm le maualuga nai lo lona muamua (lea e tusa ma le 1.49 mita le maualuga).

Mercedes-Benz GLA

E ui i le tuputupu aʻe i le maualuga, o le Mercedes-Benz GLA fou o le a laʻititi laʻititi nai lo le faʻataʻitaʻiga o le a suia (itiiti ifo 1.5 cm le umi). I le amanaia o le muamua na fuaina toetoe lava 4.42 m, o le GLA fou e tatau ona tusa ma le 4.40 m.

Faitau atili