Le Silverstone Classic 2019 Ata Fa'apitoa

Anonim

O LE Silverstone Classic ose fa'afiafiaga e tolu aso e fa'atatau i tu'uga ta'avale i aso ua mavae. Na faavaeina i le 1990, ua tupu aʻe le tausamiga e avea ma se tasi o le tele i le lalolagi, faatasi ai ma le aofia o le 100,000 tagata matamata, ma o fea e mafai ona tatou vaʻaia ai le tele o tuuga i luga o le Silverstone circuit, lea e talimalo ai le Formula 1.

E i ai sina mea itiiti o mea uma e mafai ona tatou vaʻaia o loʻo tamomoe i luga o le taamilosaga, mai le Formula 1 nofo toatasi, i Minis, mai GTs mai le 60s i le amataga o lenei seneturi. E le o misi le gaioiga a le matagaluega.

O le mea na tupu e le na o le tuuga, ma le tele o kalapu taʻavale, faʻaalia le sili atu ma le 10,000 taʻavale masani! Faatasi ai ma isi gaioiga o faʻatautuʻi, konaseti, faʻaaliga i luga o le ea, faʻataʻitaʻiga ma le i ai o mamalu taʻavale e pei o Sir Jackie Stewart (lalo), o se masani ona auai i nei mea.

Jackie Stewart, Silverstone Classic 2019

O le a le mea na tatou vaaia iina? E ala i tioata o Ioane Faustino , matou te avatu ia te oe se faʻataʻitaʻiga laʻititi ae tele o le gaioiga na faia i le Silverstone Classic.

Tauvaga

O le tosinaga autu lea o le Silverstone Classic. Le sefulu tausaga ma le sefulu tausaga o taʻavale taʻavale mai le tele o vaega eseese: mai le gaosiga o taʻavale ua saunia mo le tuuga, i faʻataʻitaʻiga mo GT ma taʻaloga tumau, i le Formula 1 taavale mai isi taimi.

Silverstone Classic 2019

Fa'asoa i la matou nusipepa

taavale auala

O se tausamiga o masini o se vaega o miti o taavale a le toatele o tatou. Faʻailoga mo le vaʻa GT-R, mai le Nissan Skyline GT-R muamua, e ala i le R32, R33 ma le R34, i le GT-R50 faʻapitoa. E tele naua mea e va'aia, mai le Italian Pagani Zonda ma Huayra, i le British Aston Martin One-77 seasea, i le Siamani Porsche 911, e o'o lava i le American Shelby GT500 "Eleanor" sa i ai iina.

Le Silverstone Classic 2019 Ata Fa'apitoa 19293_3

Fa'amatalaga

Se va'aiga toto'a ile masini ma le si'osi'omaga na iai ile isi lomiga ole Silverstone Classic.

Silverstone Classic 2019

Faitau atili