Toe fa'afouina Renault Koleos e taugofie ile €10,000 i Potukale

Anonim

Lua tausaga talu ona fa'alauiloa le tupulaga lona lua o koleos , Na lagona e Renault ua oʻo i le taimi e toe faʻaleleia ai le tele o ana SUVs. O lenei faʻafouga na aumaia ai ni afi fou, se faʻafouga faʻalelei, sili atu tekinolosi ma… se pa'u i le tau.

Ae tatou amata i le matagofie. I lenei mataupu, ua maua e Koleos se mea fou pito i luma, sili atu chrome, toe faʻaleleia lalo o le puipui, moli faʻaulu masani o le LED i luga o le laina ma uili uʻamea fou.

I totonu, i totonu o tala fou o le Renault SUV, matou te faʻaalia le faʻaleleia atili o mea e faʻaaogaina, o nofoa faʻafefeteina, faʻavevela ma lomi i luma ma le mea moni o le infotainment system ua i ai nei le Apple CarPlay system. I le avea ai o se filifiliga, e mafai foi e Koleos ona maua se masini leo Bose.

Renault Koleos

Inisinia

O le fa'aauupegaina o le Koleos fa'afouina e lua afi tiso fou, tasi 1.7 l ma le 150 hp ma le 340 Nm ma le 2.0 l ma le 190 hp ma le 380 Nm . E foliga mai o loʻo faʻapipiʻiina i le X-Tronic otometi gearbox (le CVT gearbox na fausia e Nissan).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Pe a faʻapipiʻiina i le 1.7 l (ua taʻua o le Blue dCi 150 X-Tronic), o le Koleos e naʻo le uili pito i luma. A o'o mai ma le 2.0 l (fa'ailoga Blue dCi 190 X-Tronic) o le Gallic SUV e na'o avanoa ma uili uma.

Renault Koleos
I totonu o suiga e toetoe lava a le mafai ona iloa.

E fia le tau o le Koleos fou?

E tusa ai ma tolls, pe a faʻapipiʻiina i Via Verde, o le faʻataʻitaʻiga o le uili pito i luma e totogi naʻo le Vasega 1.

E tusa ai ma tau, o le tala tele o le paʻu tele lea o le tau o le avanoa i le Koleos range - o se taua 10,000 euros. O le mafuaʻaga e mafua ona o le faʻaofiina o le 1.7 Blue dCi engine, faʻatasi ai ma le laʻititi laʻititi nai lo le 2.0 muamua, faʻatulagaina o ia lava i se faʻasalaga lafoga faʻaitiitia.

Ta'avale afi Fa'aliliuga Tau
Blue dCi 150 4×2 X-Tronic Malosiaga 45 320 euros
Initiale Paris 50 840 euros
Blue dCi 190 4×4 X-Tronic Malosiaga 55 210 euros
Initiale Paris 60,740 euros

Faitau atili