Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Legend Ettore Bugatti: Le Mulimuli O Talatuu

Anonim

I le maeʻa ai o le 5 faʻamatalaga iloga o le Bugatti Veyron, o le lona 6 ma le faʻaiʻuga o le laina lauiloa, lea e faʻamanatuina ai le tele o faʻataʻitaʻiga, avetaavale ma taʻutaʻua o le ituaiga, e sau "ia i matou". Saili le mea e sili ona faʻapitoa o latou uma: o le Ettore Bugatti lomiga faʻapitoa.

Faatasi ai ma se faʻaaliga ua faʻatulagaina mo le Pebble Beach Elegance Contest, Kalefonia, o lenei lomiga faʻapitoa faʻapitoa a le Bugatti Veyron Legends, faʻaopoopo i le avea o se faʻaaloalo i le faʻavaeina o le Ettore Bugatti brand, o se faʻaaloalo foi i se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona mataʻina o Bugatti, le ituaiga 41 Royale.

O le faʻapotopotoina o nei faʻataʻitaʻiga e 6 o le faʻaleleia o taavale i Pebble Beach e toetoe lava a faʻatusatusa i se faʻaogaina o le paneta, lea e le masalomia ai le tele o fetu o le 6 Bugatti Veyron Legendaries.

Vaai foi: O le Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Legend Black Bess o se agasala i luga o uili.

O le upu exclusivity e sili atu le taua, faatasi ai ma le gaosiga o le Legend Ettore Bugatti e faʻatapulaʻaina i le 3 iunite. E le itiiti ifo le tau o lona tau: 2.35 miliona Euro.

2014-Bugatti-Veryon-Grand-Sport-Vitesse-Legend-Ettore-Bugatti-Interior-4-1280x800

O lomiga iloga e 6 o le Bugatti Veyron e mafai ona va'aia fa'atasi fa'atasi, i le aso 17 o Aukuso, i le Tauvaga Fa'alelei a Pebble Beach. O le faʻapotopotoina o nei faʻataʻitaʻiga e 6 o le faʻaleleia o taavale i Pebble Beach e toetoe lava a faʻatusatusa i se faʻaogaina o le paneta, lea e le masalomia ai le tele o fetu o le 6 Bugatti Veyron Legendaries.

Sei o tatou o atu i auiliiliga o lenei lomiga lauiloa Bugatti Veyron Ettore Bugatti. I fafo, o le mea fou o le tuʻufaʻatasia o alava carbon faʻaalia e faʻatusatusa i le faʻapipiʻiina lima o le alumini faʻapipiʻi tino, aʻo leʻi faʻaogaina se vaega manino o varnish ia i latou.

IA MANATUA: O lenei Bugatti Veyron e faʻaaloalo ia Meo Constantini

O le seevae solofanua i le pito i luma ma le faʻailoga "EB" i tua o loʻo i totonu o le platinum, ae o loʻo vaneina le pulou tane suauʻu ma le saini a Ettore Bugatti.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Legend Ettore Bugatti

O le isi auiliiliga tulaga ese e faapea e ui ina le o toe i ai Ettore Bugatti ma i tatou, o uili faapitoa o le Bugatti Veyron Ettore Bugatti e musuia e se mamanu na mafaufauina e Ettore Bugatti, mo le Type 35 model.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Legend Ettore Bugatti

Atonu e le foliga mai i le tepa muamua, ae o totonu e faʻaalia le faʻaleleia ma le pule i lona maeʻa, aua o loʻo tatou talanoa e uiga i totonu o loʻo ufiufi i ituaiga 2 o paʻu ma 2 leo eseese. O le pa'u povi o le mea mata'utia filifilia, fa'atasi ma le pa'u solofanua sili ona lelei, pa'u Cordovan. O lenei paʻu e manaʻomia se faʻagasologa faʻapitoa faʻamaeʻaina, e 6 masina seʻia oʻo ina maua le lanu mulimuli, suia le leo faavae mai le lanu enaena i le lanu mumu.

2014-Bugatti-Veryon-Grand-Sport-Vitesse-Legend-Ettore-Bugatti-Interior-3-1280x800

Faʻatasi ai ma isi faʻamatalaga, matou te faʻamalamalamaina ni nai vaega i le platinum, i lenei tulaga o le elefane siva, o se galuega o faatufugaga na vaneina e le uso o Ettore Bugatti, Rembrandt Bugatti.

TALANOAGA: O leoleo i Dubai e iai le Bugatti Veyron ma isi mea

Faʻainisinia, o lenei Bugatti Veyron Legend Ettore Bugatti o loʻo taofia uma faʻamatalaga o le Grand Sport Vitesse version, o lona uiga, o le 1 200 hp ma le 1 500 Nm o le 8l W16 poloka o loʻo i ai pea, faʻapea foʻi ma le faʻavavevave o le 2.6 sec. mai le 0 i le 100km/h ma le fa'amaumauga-fa'amauina 408.84km/h ole saoasaoa maualuga.

O mea ia e sili atu nai lo mea e faʻaauau ai le faia o le Bugatti Veyron o se masini faʻapitoa ma faʻapitoa, e ui lava o lona sui ua uma ona i ai i le paipa.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Legend Ettore Bugatti: Le Mulimuli O Talatuu 19370_5

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili