O Armando Carneiro Gomes na te tauaveina le taitaiga o Opel Portugal

Anonim

O Armando Carneiro Gomes na faaigoaina o le 'Country Manager' mo Opel Portugal. Faatasi ai ma se galuega umi i le pulega o matafaioi i vaega eseese o le kamupani, e aofia ai fafo, Carneiro Gomes nafa ma le matafaioi mo le faagaoioiga Potukale o Opel ia Fepuari 1st.

O ai Armando Carneiro Gomes?

O se sui o le aufaigaluega a le GM Portugal talu mai le 1991, Armando Carneiro Gomes ei ai lona tikeri i Mechanical Engineering mai le Instituto Superior de Engenharia o Lisbon ma se faailoga maualuga i le Pulega Pulega mai le Universidade Católica. O lana galuega fa'apolofesa e aofia ai ta'ita'i ta'ita'i i vaega o Materials, Industrial Engineering, Process Engineering and Production. I le 2001 na tofia ai o ia o le Faatonu o Tagata Faigaluega i le GM Portugal. I le va o le 2008 ma le 2010 sa avea ai o ia ma Fa'atonu o Tagata Faigaluega Iberian o vaega fa'apisinisi a le GM (Opel ma Chevrolet). Ia Fepuari 2010 na ia tauaveina ai le tulaga o le Faʻatonu Faʻapisinisi i Opel Portugal, lea na ia umia e oʻo mai i le taimi nei. Ua faaipoipo Carneiro Gomes ma e toalima lana fanau.

Opel o le a faʻaaogaina se faʻalapotopotoga faʻapitoa e tutusa ma le faʻaogaina lelei e le Groupe PSA mo le tele o tausaga. I lenei tulaga, o pisinisi uma e lua i Potukale ma Sepania o le a faʻamalosia sootaga ina ia mafai ai ona iloa faiga masani e mafai ona faʻamalieina ma faʻatasi, aemaise lava i vaega o 'le ofisa i tua' gaioiga. O fa'alāpotopotoga a Opel i atunu'u ta'itasi o le a tuto'atasi ma o le a fa'aaofia i totonu o le 'cluster' a le Iberian.

Afai e leai, seʻi o tatou vaʻavaʻai i nisi o tala fou na faʻailogaina i nai masina talu ai:

  • Opel e leiloa € 4m/aso. O Carlos Tavares o loʻo iai le fofo
  • Opel ile PSA. O mea taua e 6 o le lumanaʻi o le faʻailoga Siamani (ioe, Siamani)
  • Ua toe fo'i le PSA i le Iunaite Setete ma le tomai o Opel
  • Ua mana'o le PSA e toe totogi le fa'atauga a le GM ole Opel. Aisea?

"I se faʻamatalaga lautele, matou te mananaʻo e suʻe le auala sili e faʻafeiloaʻi ai mea o loʻo faʻamoemoeina e a matou tagata faʻatau, i le taimi nei ma le lumanaʻi mai ia i matou. Matou te mananaʻo ia sili atu le agile ma sili atu le tauvaga. O le a matou galulue faʻatasi ma a matou tagata faʻatau e fatuina ni auala fou e ausia ai nei sini, "o le tala lea a Armando Carneiro Gomes.

"O le a mafai ona matou faʻamaonia auaunaga eseese. O le a avea lena ma se tasi o tatou faamoemoega sili», faaiʻu ai le ulu fou o Opel Portugal. O se faʻailoga ua vaʻaia suiga loloto i lona fausaga atoa i masina talu ai nei.

O João Falcão Neves, e nafa ma le faagaoioiga Potukale a Opel mo le lima tausaga talu ai, na filifili e tuua le kamupani.

Faitau atili