Toyota TS050 Hybrid: Ua Toe Tutua Iapani

Anonim

O le TS050 Hybrid o le auupega fou a Toyota Gazoo Racing i le World Endurance (WEC). Na tu'ulafoa'i le afi V8 ma ua tu'ufa'atasia se afi V6 e sili atu ona fetaui ma tulafono fa'atulafonoina.

I le mae'a ai o le faigata o le puipuiga o ana siamupini a le Lalolagi i le 2015, ua fa'atulaga e Toyota ni sini mata'utia e toe tauva i le pito i luma o le fa'ateleina o le tauvaga ma le manaia o le World Endurance Championship (WEC).

Fa'aalia i le aso nei i le taamilosaga a Paul Ricard i le itu i saute o Farani, o le TS050 Hybrid o lo'o fa'aalia ai le 2.4-lita, tu'i sa'o, bi-turbo V6 poloka, fa'atasi ma le 8MJ hybrid system - e lua na atia'e e le Vaega Ta'aloga Ta'aloga i le nofoaga autu fa'apitoa a Higashi. Fuji, Iapani.

FESOASOANI: Toyota TS040 HYBRID: i totonu o le fale masini Iapani

Na manino le vaitau talu ai o le TS040 Hybrid e le o toe i ai ni finauga e tau ai Porsche ma Audi faʻataʻitaʻiga. O le afi fou bi-turbo V6 faʻatasi ma tui tuusaʻo e sili atu ona fetaui ma tulafono faatonutonu o loʻo iai nei e faʻatapulaʻa le tafe o le suauu i le afi. Ina ia mautinoa le maualuga maualuga, o le afi afi pito i luma ma tua e toe maua le malosi i le taimi o le taofi, teuina i totonu o le lithium-ion maa mo le "faʻateleina" i le saoasaoa.

O le World Endurance Championship e amata ia Aperila 17th i Egelani ma le 6 Itula o Silverstone. Se'i o tatou va'ai pe fa'apefea ona amio le Toyota TS050 Hybrid i luma o le va'a a Porsche, lea na manumalo i le siamupini mulimuli.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili