Ua uma ona tatou iloa le Hyundai Kauai fou. Fa'amatalaga uma

Anonim

I Amerika, Kauai o le igoa o le motu matua ma lona fa tele i le atu Hawaii. O se motu na lauiloa faʻavaomalo faʻafetai i le Jurassic Park ma King Kong saga (1976). I Potukale, e ese le tala. Kauai e le na o le igoa o se motu, ae o le igoa foi o le SUV fou a Hyundai.

O se SUV lea, e pei o le motu na faʻaigoaina lona igoa, folafola mai e "luluina vai" o se vaega faʻafefe. O le vaiaso nei na matou o ai i le laumua o Farani e matamata i le Citroën C3 Aircross fou, ma e le o toe mamao ae tatou iloa le SEAT Arona fou.

O le tulaga lea e alu ai Hyundai mo le taimi muamua "i le taʻaloga" i le vaega o SUVs faʻatusatusa. Leai se fefe. E le gata i lea, talu ai i le talafaasolopito o le 4th sili ona tele gaosi taavale i le lalolagi, o le upu "SUV" e tutusa ma le "fa'atau manuia". Talu mai le faʻalauiloaina o le Santa Fe i le 2001, ua faʻatau atu e Hyundai le silia ma le 1.4 miliona SUV i Europa naʻo ia.

Afai sa i ai ni masalosaloga e uiga i le taua o le Kauai fou i le Hyundai laina, o upu a Thomas Schmidt, Peresitene Pule o le Hyundai Motor Europe, o loʻo faʻamalamalamaina.

“O le Hyundai Kauai fou e le na o se isi fa'ata'ita'iga i le va'aiga SUV a Hyundai - o se fa'ailoga taua i la tatou faigamalaga e avea ma ta'avale numera tasi a Asia i Europa i le 2021."

o se fua fa'amalosi

I le matagofie, o le Hyundai Kauai e faʻaaogaina se gagana talavou ma faʻaalia, faʻatau i le eseesega ina ia manuia i se vaega o loʻo naunau mo ni fofo mataʻutia. I le pito i luma, o le fa'a'aisa fou a le Hyundai o lo'o taula'i i ai, fa'apipi'i i lamepa ta'ilua fa'atasi ai ma moli fa'aao i le ao o lo'o tu'u i luga a'e o moli ulu. O le taunu'uga fa'atino o le iai lea e fa'ailoa mai ai le malosi ma le fa'aonaponei.

Ua uma ona tatou iloa le Hyundai Kauai fou. Fa'amatalaga uma 19408_1

O le tino, faʻatasi ai ma se vaega pito i tua ma se vaʻaiga voluminous, e mafai ona faʻapitoa i lanu eseese e sefulu, i taimi uma ma le taualuga i se lanu ese.

Ou te manaʻo ia avea le Hyundai ma faʻaaliga o se tuʻinanau ma o lenei Kauai e puʻeina lelei lena malosi faʻalagona.

Peter Schreyer, Ulu o Design i Hyundai

I totonu, o le Hyundai Kauai o loʻo faʻaalia i luga o le malu ma faʻailoga lanu e ave ai le le faʻaaloalo o laina pito i fafo i totonu, ae o elemene uliuli e sili atu le malosi ma le faʻamaoni, faʻaalia le mausali. E pei o fafo, e mafai ona e filifilia tuʻufaʻatasiga lanu eseese.

Ua uma ona tatou iloa le Hyundai Kauai fou. Fa'amatalaga uma 19408_2

O le lelei o le faʻapotopotoga ma mea e faʻatatau i le mea ua masani ai le faʻailoga, ma e leai se mea e pei o le "Aʻoga Siamani". O le agai atu i nofoa pito i tua, na matou maua ai le tele o avanoa nai lo le itu i fafo o loʻo fautua mai. E le fa'anoanoa fo'i le vaega o atopa'u, fa'afetai ile 361 lita le malosi, fa'alautele ile 1,143 lita ma nofoa pito i tua gaugau i lalo (60:40).

Tekinolosi ma Feso'ota'iga

I totonu foi o le vaega o pasese, o le 8-inisi "floating" touchscreen i luga o le dashboard e faʻatumauina uma taʻavale, faʻafiafiaga ma fesoʻotaʻiga. O le Hyundai Kauai e tu'ufa'atasia le Apple CarPlay masani ma le Android Auto feso'ota'iga faiga. Ma mo le taimi muamua i Hyundai, o loʻo avanoa le faʻaaliga faʻapipiʻi (HUD) e faʻatino ai faʻamatalaga sili ona talafeagai o le avetaʻavale i totonu o la tatou vaʻaiga.

O le SUV fou a le Hyundai e fa'alauiloa ai fo'i se nofoaga e fa'atauina ai le telefoni feavea'i, fa'atasi ai ma se moli fa'ailoga la'ititi o le tau ma se faiga mataala e fa'amautinoa ai e le o tu'ua le telefoni i totonu o le ta'avale.

Hyundai Kauai

O le mea moni, o le Kauai fou o loʻo faʻaalia ai faiga saogalemu aupito lata mai o le faʻailoga: Autonomous Emergency Braking (AEB) faʻatasi ai ma le iloa o tagata savali, Lane Maintenance System (LKAS) (standard), Control System Automatic High End (HBA), Avetaavale Attention Alert System (DAA) ( tulaga masani), Su'esu'e Tauaso (BSD), Faiga Fa'ailoga Ta'avale Koluse Tua (RCTA).

Masini ta'avale uma a le Hyundai

I Potukale, o le a maua le ata fou ia Oketopa ma lua turbo penisini filifiliga: le 1.0 T-GDi 120 hp fa'atasi ai ma le fa'aliliuga tusi lesona ono-saosaoa, ma le 1.6 T-GDi o le 177 hp fa'atasi ai ma le 7-saosaoa lua-pipii fe'avea'i (7DCT) ma uili uma. O lenei faiga fa'ata'avalevale uma e fesoasoani i le avetaavale i so'o se tulaga e o'o atu i le 50% torque i uili tua.

Ae mo le Diesel ofo, o le 1.6 lita version (ma le tusi lesona poʻo le 7DCT gearbox) o le a naʻo le maketi a le atunuʻu i le tausaga mai le taimi nei (taumafanafana 2018). Ole taimi nei e tatau ona tatou faʻatali mo la tatou suʻega faʻamalosi muamua ile Hyundai Kauai, e faʻamaonia pe faʻamaonia lelei lagona lelei o loʻo totoe i lenei faʻaaliga faʻamaonia i luga o le auala.

Ua uma ona tatou iloa le Hyundai Kauai fou. Fa'amatalaga uma 19408_4

Potukale, le igoa "Kauai" ma le taua o le tatou maketi

Potukale, e tusa ai ma faʻatauga, o se maketi laʻititi mo faʻamatalaga a le tele o ituaiga taʻavale. O lo'o i ai 'a'ai Europa na'o latou fa'atau atu ta'avale sili atu nai lo lo tatou atunu'u atoa. O lena tala, sa ou faagaeetia i le tautinoga a Hyundai e toe faaigoa Kauai mo la tatou maketi.

E pei ona e silafia, o le igoa o le Hyundai Kauai i isi maketi o Kona. O le South Korean brand na mafai lava ona suia le igoa faʻataʻitaʻiga ma le vaitaimi. Ae i lenei faʻaaliga na ia faʻaalia se faʻaaliga faaopoopo ... o le mea e faia ai le eseesega. I le silia ma le luaselau tusitala, bloggers ma malo, sa faaeteete Hyundai e saunia mea uma na ia tuuina atu i le au Portugesi laiti (peni, peni ma notepads) i lalo o le igoa Kauai.

E pei ona fai mai le tusitala Belgian lauiloa, Georges Simenon, "mai soʻo se auiliiliga, o nisi taimi e le taua, e mafai ona tatou mauaina ni mataupu silisili". O se tusitala e le mavavaeeseina mai lana paipa, ae o se faamatalaga faatauvaa.

Faitau atili