O le Renault Mégane RS fou ma uili uma ma sili atu i le 300hp?

Anonim

O lo'o galue le Renault Sport i le "kesi atoa" i le Mégane RS fou. O le ta'avale e fa uili ma se afi (tele) sili atu le malosi o nisi ia o foliga fou e mafai.

E tusa ai ma le Auto Express, o se puna lata ane i le Renault Sport ua faʻamaonia mai o le faʻataʻitaʻiga Farani o le a faʻasino atu maa i le Ford Focus RS fou, o se faʻataʻitaʻiga o lona gaosiga na amata ia Ianuari ma o le a faʻamalosia e se fesuiaiga o le 2.3-lita Ford EcoBoost poloka. , ma le 350 hp o le mana ma e mafai ai ona faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h i le naʻo le 4.7 sekone.

E pei o lea, o le Renault Mégane RS, pei o le Focus RS, e mafai ona lafoaʻi le taʻavale uili pito i luma ma faʻaaogaina se faiga o uili uma ma se afi e sili atu i le 300 hp le malosi. E ui ina mafai ona faʻamoemoe i luga o se faʻasalalauga otometi ma fusi faʻalua, e le manaʻomia e Renault le tuʻuina atu o le tusi tusi e fai ma filifiliga.

VAAI FOI: O le isi Renault Clio atonu o lo'o i ai le tekonolosi fa'atosina

I le tulaga o le mamanu, o laina tutusa ma le faʻataʻitaʻiga faʻavae o loʻo fuafuaina, e tusa ai ma le filosofia mamanu fou a le ituaiga, ae faʻatasi ai ma se foliga e sili atu le taʻaloga nai lo le Renault Mégane RS o loʻo iai nei.

Punavai: Fa'amatalaga Ta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili