Mai le auala i le ala. Ole Toyota GR Supra GT4 Concept lea

Anonim

Le lona lima o augatupulaga Toyota Supra - codenamed A90 - taʻua aloaia le Toyota GR Supra , e mafai ona manatu o se tasi o faʻasalalauga o lenei tausaga.

Afai i le tasi itu o loʻo faʻailogaina le toe foʻi mai o se igoa faʻasolopito mo le coupé ma le GT, i le isi itu na faʻatasi ai ma nisi o feeseeseaiga na tuʻuina atu i le fefaʻasoaaʻi o kenera ma le BMW Z4, faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga e lua na fausia i faiga faapaaga.

O le le manaʻo e misia le taimi, o le a aumaia e Toyota i le Geneva Motor Show e le gata i le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga mulimuli - o le uluai faʻasalalauga lautele i le konetineta o Europa - ae faʻapea foʻi ma se faʻataʻitaʻiga tauvaga, le Toyota GR Supra GT4 Manatu.

Toyota GR Supra GT4 Manatu 2019

E pei ona taʻu mai e le igoa, ua fuafua e tauva i le GT4 vasega, na faavaeina i le 2006 ma faʻatagaina e le FIA. O se tasi lea o vasega e televave le tuputupu aʻe, faʻatasi ai ma tauvaga a le atunuʻu ma faʻaitulagi o loʻo faia i Europa, Amerika i Matu, Asia ma Oceania, e faʻatatau i 'au tumaoti, pe faʻapolofesa pe amateur.

mai le auala i le ala

I lona suiga i le masini matagaluega, o le GR Supra GT4 Concept o loʻo tu i fafo mo lona faʻaleleia atili o le aerodynamics, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoina o se faʻasalalauga pito i luma ma se apaʻau tele pito i tua, elemene fausia i mea tuʻufaʻatasia mai filo faanatura e pei o le hemp ma le lino, ave le nofoaga. o alava kaponi masani.

Toyota GR Supra GT4 Manatu 2019

E fa'apea fo'i uili 11" x 18" o fa'atauvaga fa'apitoa mai le OZ Racing. O lo'o fa'atumauina pea le polokalame fa'agata o le GR Supra masani - MacPherson i luma, multilink i tua - ae o vaipuna, fa'amau ma fa'amau fa'amau e fa'atauvaga fa'apitoa. O taofi e fa'amaonia e taofi Brembo.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

I lalo o le pulou matou te maua ai le laina tutusa poloka ono-koli ma se turbocharger e tasi , ae faʻatasi ai ma ana lava telefoni ma pulega faʻaeletoroni - leai ni faʻamatalaga mulimuli na faʻasalalau i le taimi nei.

O le faʻasalalauga e faʻatinoina e ala i se pusa otometi, lea o loʻo faʻapipiʻiina foi ma se faʻasalalauga faʻapitoa ma le faʻaogaina o le tagata lava ia.

Toyota GR Supra GT4 Manatu 2019

E pei ona masani ai, o totonu na aveese ina ia avanoa mo se fale ta'avale ma se ta'aloga tauvaga a le OMP, fa'aopoopo i le fa'apipi'iina o se mea e tape ai afi. O le GR Supra GT4 Concept o lo'o fa'aalia ai fo'i se tane suau'u fa'atauva'a fa'apitoa ma se faiga fa'atumu vave.

E o'o atu i ta'amilosaga? O le atinaʻe mulimuli o le Toyota GR Supra GT4 Concept e faʻalagolago i le tului e maua e tagata faʻatau.

Toyota GR Supra GT4 Manatu 2019

Faitau atili