O lo'o tu'uina mai e Rimac nisi fa'amatalaga i le fa'alavelave a Richard Hammond

Anonim

I le aso 10 o Iuni, Richard Hammond, le taʻutaʻua lauiloa o le "The Grand Tour", na aafia i se faʻalavelave mataʻutia. Na auai Hammond i le auala o Hemburg, Suiselani, pueina mo se isi vaitau o le polokalame.

Richard Hammond sa i le pulega a Rimac Concept_One, le Croatian eletise supercar ma le 1224 horsepower. A o aga'i atu i se pioga sili atu, e foliga mai ua le toe mafai ona pulea, alu ese mai le auala. Na iu ina mu le ta’avale ta’aloga, ae laki o Hammond na mafai ona alu ese ma le ta’avale i le taimi tonu. E tusa ai ma le au gaosiga o le "The Grand Tour", ina ua maeʻa le faʻalavelave, na nofouta Hammond ma talanoa, na ave i le falemaʻi e le helikopa. O le faalavelave na mafua ai ona gau le tulivae.

Rimac Concept_One mu ina ua mavae se faalavelave ma Richard Hammond

Ata: The Grand Tour

E masani lava, o le initaneti o loʻo pisapisao i ituaiga uma o aʻoaʻoga e uiga i le mea na tupu. Lea na taʻitaʻia ai le Pule Sili o Rimac Automobili Mate Rimac e faʻamalamalama nisi o manatu e uiga i le faʻalavelave:

[…] O le taavale na lele i le 300 mita faalava, pau mai le maualuga o le 100 mita. Ina ua maeʻa le vaalele muamua, na paʻu i luga o se auala asphalt 10 mita i lalo, lea na tupu ai le afi. E le mafai ona ou ta'u atu pe o le a le saoasaoa o le taavale, ae ou te le talitonu i mea faavalevalea ua tusia e tagata e leai se malamalama, pe tauaso, pe na o le leaga.

fasioti Rimac
Mate Rimac, na faavaeina ma Pule Sili o Rimac Automobili

Jeremy Clarkson, le sili atu nai lo le lauiloa lauiloa o le "The Grand Tour", faatasi ai ma Hammond ma James May, na lomia foi i lana blog i le Drive Tribe, o le Concept_One na alu ese mai le auala i le saoasaoa e tusa ma le 190 km / h. Ma ina ua oso i le auala i lalo, sa tatau ona alu i se saoasaoa maualuga.

E ui lava i lea, o le mafuaaga o le taufaasese o loo tumau pea ona faaalia.

Faitau atili