Mana'o i se BMW 1 fa'asologa fa'apitoa? AC Schnitzer ei ai le tali

Anonim

E ui lava na teena e Alpina le avanoa e faʻaaogaina ai lona "magic" i le BMW 1 Series (F40) ma na manaʻo Manhart e suia le augatupulaga talu ai, o le fou 1 Series ua uma ona i luga o le "auala tuning" faafetai ia AC Schnitzer .

Ina ua uma ona faʻaalia, ia Fepuari, se seti o suiga e aofia ai, faʻatasi ai ma isi faʻamatalaga, o se pusa aerodynamic ma se pusa faʻaititia na mafai ai ona leiloa i le va o le 25 ma le 35 mm, o le AC Schnitzer "toe foʻi i le moliaga".

O le taimi lea, na ofoina atu ai e le kamupani Siamani i le Siamani se taʻaloga taʻaloga (faʻatasi ai ma le carbon, chrome poʻo le lanu uliuli), o le vaeluaga o luma, o le tua i tua ma faʻailoga faʻapitoa.

BMW 1 Fa'asologa AC Schnitzer

O le a se isi mea ua suia?

I le faaopoopo atu i suiga na matou talanoa i ai, i fafo o loʻo iai foʻi le faʻaaogaina o uili fou 19" ua filifilia AC1.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I totonu, o le mea fou e aofia ai le faʻaaogaina o le alumini i le foe o le gearshift, pedals ma le nofoaga e tuʻu ai le ki.

BMW 1 Fa'asologa AC Schnitzer

Mulimuli ane, i upu faʻainisinia, AC Schnitzer e leʻi faia ni suiga. Mata o le isi laasaga lea mo le tagata sauniuni Siamani?

Faitau atili