TMD i se tulaga lamatia? E alu ese Mercedes-Benz ma agai atu i le Formula E

Anonim

O se fa'aaliga fa'ate'ia a Mercedes-Benz e tu'u ai se tauvaga atoa i se tulaga lamatia. Mercedes-Benz o le a alu ese mai le DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) i le faaiuga o le vaitau 2018, ma taulai atu lona mafaufau i le Formula E, lea o le a avea ma vaega i le 2019-2020 vaitau.

O le taʻiala fou a le faʻailoga Siamani e mafai ai ona faʻatutuina i le lua o loʻo iai nei i le pito i luga ole motosport: Formula 1, lea e faʻaauau pea ona avea ma faʻatonuga a le masiofo, faʻapipiʻi tekinolosi maualuga ma le siosiomaga faʻatauvaʻa sili ona faigata; ma le Formula E, o lo'o fa'atusalia ai le suiga o lo'o faia fa'atasi i totonu o pisinisi tau ta'avale.

DTM: BMW M4 DTM, Mercedes-AMG C63 AMG, Audi RS5 DTM

O Mercedes-Benz o se tasi lea o le tele o taimi e auai ai i le DTM ma sa avea ma kamupani sili ona faamanuiaina i le amio pulea talu mai lona faavae i le 1988. Talu mai lena taimi, na ia pulea le 10 taʻavale a le au taʻavale, 13 siamupini a le au ma le ono siamupini gaosi oloa (tuufaatasia. le DTM ma le ITC). Na ia ausia foi manumalo e 183, tulaga maualuga e 128 ma tulaga maualuga e 540.

O tausaga na matou faʻaaluina i le DTM o le a faʻatauaina pea o se tasi o mataupu autu i le talafaasolopito o taʻaloga taʻavale i Mercedes-Benz. Ou te fia faafetai atu i tagata uma o le 'au oe na fesoasoani ia latou galuega mataʻina e avea Mercedes-Benz ma kamupani sili ona manuia i le taimi nei. E ui o le a faigata le alu ese mo i tatou uma, ae o le a tatou faia mea uma i lenei vaitau ma le isi e faʻamautinoa e mafai ona tatou manumalo i le tele o suafa DTM e mafai ae tatou te leʻi o ese. Matou te nofo aitalafu ia matou tagata fiafia ma matou.

Toto Wolff, Faatonu Sili ma Ulu ole Mercedes-Benz Motorsport

Ae o lenei, Audi ma BMW?

O le DTM lea na leiloa se tasi o ana au taaalo autu, e taʻitaʻia Audi ma BMW, o isi tagata gaosi oloa, e toe iloilo lona faʻaauau i le amio pulea.

Audi ua uma ona "faateia" le afa o le lalolagi e ala i le lafoaia o le polokalame LMP, lea na aumaia ai le anoanoai o manuia talu mai le amataga o le seneturi, pe i le WEC (World Endurance Champioship) po o le 24 itula o Le Mans. Na filifili foi le mama mama e agai i le Formula E.

I lana tautalaga i le Autosport, na fai mai ai le ulu o le au taʻavale a Audi Dieter Gass: "Matou te faanoanoa i le faaiuga a Mercedes-Benz e alu ese mai le DTM [...] O taunuuga mo Audi ma le amio pulea e le o manino i le taimi nei ... Ua tatau nei ona tatou iloiloina le tulaga fou. e su'e se fofo po'o ni isi mea i le DTM."

Na faia e le BMW ni faʻamatalaga tutusa e ala ia Jens Marquardt, o lona ulu o taʻaloga taʻavale: "Ma le faʻanoanoa tele ua matou aʻoaʻoina ai le faʻamavaeina o Mercedes-Benz mai le DTM [...] Ua tatau nei ona tatou iloiloina lenei tulaga fou".

E mafai ona ola le DTM ma na'o le to'alua faufale. Ua uma ona tupu lenei mea i le va o le 2007 ma le 2011, lea e na o Audi ma Mercedes-Benz na auai, faatasi ai ma le toe foi mai o le BMW i le 2012. Ina ia aloese mai le paʻu o le siamupini, pe a filifili Audi ma BMW e mulimuli i tulagavae o Mercedes-Benz, o le a manaʻomia ni fofo. . Aisea e le mafaufau ai i manatu mai isi faufale? Masalo o se tagata gaosi Italia, e leai se mea ese i le DTM ...

Alfa Romeo 155 V6 ti

Faitau atili