Ua mafai nei ona e oka lau Alpine

Anonim

Inisinia ogatotonu, uili tua, sili atu i le 260 hp. Le folafolaga fou Alpine A120.

Alpine - o se tasi o faʻailoga sili ona lauiloa i le Renault universe - ua naʻo le tatalaina o faʻamaumauga i luga ole laiga mo se faʻatapulaʻa faʻasologa o le 1955 kopi faanumera o lona uluai faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei, le Alpine A120. O lenei lomiga faatapulaa sa faaigoaina o le Alpine Première Édition.

O le Alpine fou e mafai ona tusi, mai le taimi nei, e ala i se talosaga faʻapitoa i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Alpine ile www.alpinecars.com. Afai e te manaʻo e avea oe ma se tasi o tagata muamua e ona le faʻataʻitaʻiga fou o lenei faʻailoga iloga ma faʻamaonia lau faʻasalalauga, ole Alpine e talosaga mo se teuina o le 2,000 euros o se tupe teu.

Ae mo le Alpine A120 faʻapitoa, o faʻamatalaga e matua le lava. Ua iloa o le a avea ma se afi ogatotonu, tua-uili taavale coupe. Ae mo le afi, o le manatu sili ona foliga mai o le vaetamaina o le 1.8 lita turbo poloka tutusa ma le mea e tatau ona tatou maua i le isi augatupulaga o le Renault Mégane RS. O le mana e faʻamoemoe e sili atu i le 260 hp i se faʻagata tele.

Ua mafai nei ona e oka lau Alpine 19542_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili