Jetta, le faʻailoga, o loʻo agai atu i isi maketi? O se avanoa

Anonim

Faatasi ai ma le tusa ma le valu masina o le auai i le maketi Saina ma sili atu nai lo 81,000 iunite faʻatau atu, o le Jetta , le fou Volkswagen Group brand, atonu o loʻo agai atu i isi maketi.

Faatasi ai ma le tusa ma le 1% sea maketi i Saina ("naʻo" le maketi tele i le lalolagi), ia Aperila talu ai na mafai ai e Jetta ona faʻatau atu le 13,500 iunite.

Ia, e foliga mai o le manuia o Jetta i Saina o loʻo taʻitaʻia ai le au ofisa Volkswagen Group e mafaufau e faʻalauiloa le faʻailoga i isi maketi.

Jetta VS5

I luga o lenei mataupu, Harald Mueller, le peresitene o le faailoga lea, mo le taimi nei, e naʻo le maketi a Saina na fai mai: "O le amataga manuia na faaosofia ai le fiafia mai isi maketi."

O a maketi?

Mo le taimi nei, e le o mautinoa o le a oʻo atu Jetta i isi maketi, e le o iloa foʻi poʻo fea nei mea pe a faʻamaonia sea manatu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae ui i lea, o maketi e pei o Rusia poʻo Asia i Sautesasae e mafai ona i ai i latou e mafai ona iai Jetta.

Ae mo Europa i Sisifo, e leai se mea e faʻaalia ai o le a mafai ona oʻo mai le faʻailoga iinei. Ae ui i lea, o le a manaia le vaʻai pe faʻafefea ona amio le "Dacia o le Volkswagen Group" i se maketi e faigata e pei o le Europa.

O le laina Jetta

I le aofaʻi, e tolu faʻataʻitaʻiga a Jetta, o le sedan ma le lua SUV. O le sedan, ua tofia VA3, e leai se mea e sili atu nai lo le Saina Volkswagen Jetta lea, i le isi itu, o se lomiga o le Skoda Rapid ma SEAT Toledo (4th tupulaga) tatou te iloa iinei.

Jetta VA3

I le fatu, o le Jetta VA3 o le SEAT Toledo lona fa ma se foliga ese.

Ole la'ititi la'ititi ole SUV, ole VS5, ole fa'aaliga ole SEAT Ateca ma se foliga ese ma gaosia i Saina.

Jetta VS5

Mulimuli ane, i le pito i luga o le laina e sau ai le Jetta VS7, o se SUV tele na gaosia i Saina ma faʻavae i luga o le… SEAT Tarraco, e ui lava o loʻo faʻaalia e ia lava ma se foliga manino, pei o le VS5.

Jetta VS7

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili