Mercedes-Benz 220 Cabriolet, o se tau mafanafana masani

Anonim

Mai le sili atu i le 1200 Mercedes-Benz 220 Convertible A na gaosia i le amataga o le 1950s, e leai se isi e tu ese e pei o le faʻataʻitaʻiga i ata.

Toe fa'afo'isia e tagata tomai fa'apitoa, ua suia i se galuega fa'amaoni a le tusiata Iapani talenia o Hiro Yamagata. Faʻafetai i le taleni a le tusiata Iapani, na maua ai e le German cabriolet se foliga faʻapitoa ma le vevela, ma toetoe lava o lanu uma i le vaʻaia vaaia.

Na lauiloa mo le faʻaaogaina o lanu susulu i ana galuega, o lenei galuega fou a le tusiata Iapani - o se vaega o le Earthly Paradise collection - e leʻi faʻaseseina.

Afai tatou te vaʻavaʻai totoʻa i laau ma manu - i luga o le eleele poʻo le sami - ua tumu le lalolagi i meaola faʻapitoa ma lanu. Na'o lo'u valiina o le natura.

Yamagata
Mercedes-Benz 220 Liua A (1)

E tusa ai ma faʻamatalaga, o le Mercedes-Benz 220 Cabriolet A, faʻatasi ai ma le tutoʻatasi o luma ma tua ma le faʻamaufaʻailoga faʻapipiʻi, o loʻo faʻapipiʻiina i le poloka masani o ono cylinders i laina ma le 2.2 l gafatia ma le 80 hp o le mana, faʻatasi ma le faʻasalalauga tusi fa. -saosaoa.

Mercedes-Benz 220 Fa'aliliu

Faitau atili