Mercedes e gaosia le laupapa "aerospace" mo Garrett McNamara

Anonim

Ina ua maeʻa se laupapa na faia mai le koka Potukale, Garrett McNamara faatoa faʻalauiloaina se laupapa na gaosia i luga o le faʻavae maualuga o le foam faʻaaogaina i apaau vaalele i luga o galu tetele o Nazaré.

O lenei auupega fou i McNamara's arsenal e feagai ai ma le Nazaré Cannon o le mataupu aupito lata mai lea i le tausaga na amata ai e le MBoard Project se sailiga mo mea fou e mafai ona faʻaaogaina i le gaosiga o le taulaga i laupapa, faʻapitoa mo Garrett ma galu. o Nazare. O le komiti fou a Garrett e faʻaaogaina tekinolosi e faʻatagaina ai le tufatufaina atoatoa o le mamafa, faʻamalosi ma le fetuutuunai o mea.

Ua uma ona tofotofoina e Garrett McNamara lana komiti fou i sauniga na faia ia Tesema 11th ma le 12th, i Praia do Norte, Nazaré. I lenei taimi, na viia ai e le tagata faaseʻe Amerika le tekinolosi o le aū uliuli fou, ona o le tele o fetuutuunaiga e mafai e lenei mea ona maua ina ia mafai ai ona maua se malosi sili atu e faʻafefe ai le vibration na mafua i le sili atu i le 60km / h i luga o galu tetele o Nazaré. .

O le poloketi MBoard na fausia e Mercedes-Benz Portugal, BBDO ma Nazaré Qualifica.

MBOARD-PROJECT_02

Faitau atili