Operation Hermes: O le vaega lona tolu e amata i le aso

Anonim

O le National Republican Guard o le a faʻamalosia, i le va o le 31st o Iulai ma le 2nd o Aukuso, o ana leoleoga ma lagolago gaioiga mo tagata faʻaoga auala. Su'e i'i po'o a uiga autu o le a iai ile radar a le GNR.

Afai e te faimalaga i lenei faaiuga o le vaiaso, ia nofouta o le Guarda Nacional Republicana o le a faʻatonuina ana taumafaiga i auala sili ona taua. O le faʻamoemoe, e tusa ai ma se faʻamatalaga, "ia mautinoa le saogalemu o femalagaaiga mo tagatanuu o loʻo siitia atu i / mai nofoaga malolo ma / poʻo mea e tutupu i natura eseese masani o lenei taimi o le tausaga."

I le tolu aso o lenei vaega lona 3 o le Hermes operation, 3000 fitafita mai le National Transit Unit ma Territorial Commands o le a i luga o le eleele, oe, i le faaopoopo atu i le puipuiga ma le lagolago, o le a sili ona gauai atu i amioga lamatia a avetaavale oe. lamatia ai le saogalemu o auala.

O amioga ia e sili ona mata'ituina:

– Aveta’avale i lalo o le malosi o le ‘ava malosi ma vaila’au o le mafaufau;

– Saosaoa;

- Fa'aaoga sese ole telefoni fe'avea'i a'o ta'avale;

- Faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi, suiga o le itu, fesuiaʻi le itu o femalagaaiga, tuʻu auala ma le mamao saogalemu; – Aveta’avale e aunoa ma se laisene fa’aletulafono ma le sa’o po’o le le fa’aogaina fo’i o fusipa’u ma/po’o faiga fa’atamaiti (SRC).

O fusipa'u e fa'amuamua

E tusa ai ma le GNR, "talu mai le amataga o le tausaga ma seʻia oʻo i le aso 26 o Iulai, 19,734 solitulafono na lesitalaina (7,724 sili atu nai lo le vaitaimi tutusa i le 2014). E iloilo e le GNR nei faʻamaumauga ma le popolega, talu ai o le le faʻaaogaina / le saʻo o le faʻaogaina o fusipaʻu ma le CRS o se tasi lea o mafuaʻaga autu o tagata afaina i luga o auala, ona o le faʻaleagaina o manuʻa e mafua mai i se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Ole ta'aloga Hermes e amata ile aso 3 o Iulai i le aso 30 o Aukuso. I lenei vaitau, o le leoleoina ma le lagolago i tagata o loʻo faʻaogaina auala o loʻo faʻamalosia i vaega eseese, o le vaega lona tolu lea o le gaioiga.

TV 24 | O le GNR e amata taeao le vaega lona tolu o le taotoga "Hermes - Malaga saogalemu", faʻamatalaga a Lt. Col. Lourenço da Silva.

Fa'asalalau e Republican National Guard i le Aso Tofi, Iulai 30, 2015

Puna ma ata: Republican National Guard

Faitau atili