Mercedes-AMG faʻalauteleina numera taʻaloga i le 53 fou

Anonim

Fa'ailoga na fa'aaogaina e fa'ailoa ai ta'aloga ta'aloga, fa'atau ma le fa'ailoga Mercedes-AMG, o le "43" ma le "63" e tatau, i le taimi, fa'atasi ma se numera fou - le "53". E tutusa ma le semi-electric taʻavale taʻavale, ma lona amataga ua uma ona faʻatulagaina mo le CLS fou.

Mercedes-AMG faʻalauteleina numera taʻaloga i le 53 fou 19633_1

O lenei lomiga fou, lea e tatau ona oʻo atu i le maketi i le faaiuga o le 2018, e iloga, e pei ona faʻamatalaina i le Automotive News e le pule o Mercedes-AMG, Tobias Moers, e ala i le mea moni o loʻo i ai se ono-silinder 3.0 lita turbo fou, tu'ufa'atasia ma se faiga fa'aeletise 48V. Motorization lea, e pei o isi ua uma ona iloa, o le a le toilalo e i ai i se numera eseese o faʻataʻitaʻiga, lea o le a faʻaaogaina le numera tutusa.

Mercedes-AMG 53 ma le 430 hp?

Ae ui i lea, o loʻo tumau pea, e le o manino poʻo le a le malosiaga o le a ia faʻaalia, ma na o le fautua mai e Moers "e tatau ona sili atu le malosi nai lo le 43s". Faʻamatalaga e mafai ai ona tatou talitonu o le "mana afi" o le 53 versions e mafai ona tusa ma le 430 hp.

I le tulaga o le CLS i le lumanaʻi, o le 53 o le a oʻo lava, i lenei tupulaga fou, o le taʻaloga sili ona taʻaloga o le coupé taugata, aua o le 63 o le a mou atu mai le laina, e tuʻuina atu ai le avanoa i se AMG e sili atu ona faʻapitoa ma malosi. GT faitotoa, faʻatulagaina mo 2018. O le tausaga na sosoo ai, i le 2019, o le a oʻo i le taimi mo le taunuu mai o le Mercedes-AMG E 53 Coupé ma Cabrio.

2017 Mercedes-AMG GT manatu i Sineva

E le gata i lea, i le faaopoopo atu i le CLS 53 ma le E 53, e mafai foi e le GLE ona tuʻuina atu se 53 version, atonu, pe a maeʻa le faʻafouga, ua uma ona faʻatulagaina mo le 2018. Peitaʻi, e tatau ona faʻatau faʻatau i le 2019.

Faitau atili