O le "isi" Honda NSX a le Ayrton Senna o loʻo faʻatau

Anonim

Fai mai, o le tasi o le Honda NSX lea e masani ona ave e Ayrton Senna o loʻo faʻatau atu. Ma o le Potukale!

O nei tala e aoga i lo latou aoga, ae foliga mai e faaopoopo atu i le Honda NSX mumu ma se ipu numera Potukale - lea na faatau atu i se taimi ua mavae mo le 150,000 euros - o loo i ai se isi kopi o le Honda NSX, o le taimi lea i totonu. lanu uliuli, lea na fai mai na umia foi e se tasi e sili ona pele, pe a le sili ona pele, pailate o taimi uma: Ayrton Senna.

senna 6 taavale

I le faaopoopo atu i le alofagia, ma le vave, ma le tausaafia, ma le tulaga ese, ma ... ae ui i lea, e leai ni faʻamatalaga e agavaa ai Ayrton Senna, e foliga mai sa lelei foi lona tofo i taavale. Sei galo ia i tatou mo sina taimi o Ayrton Senna o se tagata ti'eti'e Honda ma o lea ua "toetoe lava" e tatau ona tietie i se Honda NSX (olaga faigata...). Ae o le mea moni, faafetai pe leai, o le Honda NSX o se taʻavale faʻapitoa.

Ma talu ai o lo'o i ai mea e le tele naua - o ta'avale fa'alotu o se tasi o ia mea ... - aisea e tasi ai ae mafai ona e lua?!

senna 1 taavale

O le Honda NSX o loʻo e vaʻaia i ata o loʻo faʻatau atu i luga o Ebay i Peretania, o loʻo i ai le resitalaina Potukale ma e faʻapea e ana e Ayrton Senna. E le gata i lea, e tusa ai ma le faʻasalalauga o loʻo i totonu o se tulaga le atoatoa. E na o le 30,000km na malaga ma e oo lava i kapeta o mea ia na soli muamua e Ayrton Senna. Fiafia?

Afai e te fia iloa atili e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga, lona talafaasolopito ma ona faʻamatalaga, kiliki iinei ma faʻatasi ma matou i se isi vaega "masini o aso ua tuanaʻi".

senna 8 taavale
senna 7 taavale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili