Ua folafola mai e Honda le Civic Type R fou ile 2015

Anonim

Ina ua maeʻa le paʻu atoatoa o le augatupulaga mulimuli, lea na le mafai ai ona faʻamalieina le au fiafia poʻo le tauvaga, ua folafola atu e Honda i le 2015 e toe foʻi i le moliaga ma le faʻafouina o le Civic Type R.

O le lumanaʻi o le Type R version i le Civic range ua ufitia i mea lilo. O se vaega ona o le le lelei o le taliaina o le tupulaga aupito lata mai, ma i le isi itu, ona o le faiga faʻavae faʻaitiitiga a le Iapani. Na ou taʻutaʻu atu foi ia te oe, i nai masina talu ai, o loʻu le talitonuina o le lumanaʻi o le Honda Civic Type R i lenei tusiga. E aunoa ma se mea moni e faavae ai i tatou lava, naʻo le vaʻavaʻai i tupulaga mulimuli e lua o le Civic e vave leiloa ai soʻo se faʻamoemoe o le mea o le a oʻo mai - seivagana ua e tutusa le manatu ma Luís Santos e uiga i le manatu o se taʻavale taʻavale.

Ua folafola mai e Honda le Civic Type R fou ile 2015 19643_1

O le Pule Sili o Honda, Takanobu San, masalo na faitau le RazãoAutomóvel (tausua…) ma sau i lenei vaiaso e tuu sina vai i luga o le maʻa. O agaga sili ona le mautonu (pei o aʻu) e mafai ona momoe lelei. Honda ua tuuto atu i le faʻalauiloaina i le 2015 le mea o le a sili ona saoasaoa i luma uili taʻavale i luga o le tala faʻasolopito Nürburgring circuit ma faʻamamaluina ai le taimi ua tuanaʻi o faʻataʻitaʻiga e pei o le Integra Type R.

E pei? Faʻaaogaina lesona na aʻoaʻoina mai le WTCC ma tuʻuina i latou i le tautua a le faʻataʻitaʻiga fou.

Ae o masini ea na faia aʻoga i nei tausaga uma i le Ituaiga R laina, galo ai. E foliga mai, o le a faʻaaogaina e Honda le tekinolosi Turbo e faʻateleina ai le malosi ma faʻaitiitia ai faʻaoso i nei faʻasologa. E le o le mea lea sa tatou mananao uma e faalogo i ai, ae o mea faaonaponei e manaomia ai.

I le faaopoopo atu i le Civic Type R, ua folafola e Honda seia oʻo i lena taimi e faʻalauiloa se faʻataʻitaʻiga fou o le NSX lauiloa (faʻafetai Takanobu San!), O se taʻavale e leʻi tupu muamua "ma le malosi malosi" ma se SUV na faʻaosofia e le Jazz model. Toeitiiti lava o tala lelei uma la.

Ua folafola mai e Honda le Civic Type R fou ile 2015 19643_2

Faitau atili