Lotus Exige S Roadster: fiafiaga fou i fafo

Anonim

I le maeʻa ai o se vaitau faʻalavelave i lona talafaasolopito talu ai nei, ua faʻamalosia nei le faʻailoga Igilisi. O le faʻamaoniga o lenei mea o le faʻatupulaia o ofo i lona tulaga faʻatasi ma le Lotus Exige S Roadster fou.

E oʻo mai i le taimi nei, o le Exige e masani lava o se coupe e taulaʻi atoa i le auala, ae mo Lotus - e pei o soʻo se ituaiga ... - faʻatauga e tele. E pei o le Elise, o se auala malie ma lelei, o le Lotus Exige S Roadster e mulimulitaia foi le filosofia lava e tasi ma o se vaega e lafoaia lona totonugalemu, ma naʻo le faʻatonuga taua, e oʻo mai tulaga faʻatasi ma le afifi malaga, lea e faʻaopoopoina ai se paʻi o mea taugata faʻaopoopo. .

2013-Lotus-Exige-S-Roadster-Racing-Green-Into-7-1024x768

O le tulaga o lenei Lotus Exige S Roadster e tutusa ma le Exige S, ae i lalo ifo o le tele o auala e pei o le Exige Cup ma le Exige Cup R. E ui o le Lotus Exige S Roadster e le ofoina atu se aafiaga atoatoa o le lagi, aua ose sitaili roadster umi atu nai lo le saosaoa sitaili roadster, o le eseesega mamafa i lona uso coupé e 10kg.

E tusa ai ma le inisinia ma le faatinoga, e itiiti pe leai foi ua suia, ma o le tele o le ute o le Exige S Roadster e tumau pea le tutusa ma lona uso Exige S coupé: o le afi i le tulaga tutotonu, pito i tua tumau tutusa 3.5 lita DOHC V6 24V VVTi o Toyota amataga, ma lona compressor volumetric mai Harrop HTV.

2013-Lotus-Exige-S-Roadster-Racing-Green-Fafo-9-1024x768

O le malosi e fa'atumauina lona 350 horsepower i le 7000rpm ma le 400Nm o torque avanoa i le 4500rpm. I le tulaga o le faʻatinoga, o le amataga masani mai le 0 i le 100km / h e ausia i le 4s ma o le saoasaoa maualuga e faʻatatau i le 233km / h. O le eseesega o le mamafa o le 10kg a le Lotus Exige S Roadster ma lona uso coupé na maua ai le Roadster i le 1166kg. O le atigipusa e tumau pea le 6-saosaoa tusi lesona, ae o le mea fou i le Lotus Exige S Roadster o Lotus e mafaufau e faʻafeiloaʻi se pusa faʻasolosolo faʻatasi ma foe i luga o le uili, pe a iai ni talosaga a tagata faʻatau i lenei tulaga.

Tuto'atasi tuto'atasi 2-axle fa'apipi'i fa'apipi'i fa'ate'i Bilstein ma puna Eibach. Ina ia motusia le malosi o le Lotus Exige S Roadster, o le AP Racing braking system e faʻapipiʻiina e Bosch ABS ma ESP. Ole Exige S Roadster ole fa'atautaia fa'apitoa e fa'aopoopoina i pa'u Pirelli P-Zero Corsa, fa'amau ile 17-inisi uili i luma ma 18 inisi ile tua.

Mo i latou na manatu o le Elise R e leʻi aumaia ni lagona malosi i le avanoa, i se faʻatauga faʻatau, Lotus o loʻo tuʻuina atu lona Lotus Exige S Roadster e avea ma faʻamatalaga sili o le faʻaosoina fiafia i le Lotus aafiaga. O le Lotus Exige S Roadster o se fa'ata'ita'iga mai ia Lotus i se tagata fa'atauva'a fa'atauva'a, e fa'afetaia se ta'avale ta'aloga ae e le fa'agaloina le fiafia e ta'avale i fafo.

Lotus Exige S Roadster: fiafiaga fou i fafo 19682_3

Faitau atili