O le Mercedes-Benz Sprinter fou o le a pei o lenei (pe toetoe lava ...)

Anonim

Mercedes-Benz faatoa faʻaalia le ata muamua o le Sprinter fou. O se faʻataʻitaʻiga o le a oʻo atu i le maketi a Europa i le afa muamua o le tausaga a sau.

O le lona tolu lea o augatupulaga o le Mercedes-Benz Sprinter, o le van sili ona fa'atau atu ma le +3.3 miliona iunite na gaosia. I tulaga faʻalelei, o mea tutusa ma le Mercedes-Benz X-Class, o le pikiapu fou o le faʻailoga Siamani, e manino lava.

O lenei van fou a le tupulaga mai le faʻailoga Siamani o le a muamua faʻaaogaina tekinolosi mai le polokalame adVANce, o se auaunaga na faʻasalalau i le 2016 mo le fesoʻotaʻi ma le numera o taavale faʻatau pisinisi mama (VCL).

O le Mercedes-Benz Sprinter fou o le a pei o lenei (pe toetoe lava ...) 19703_1
Le manatu muamua o le tupulaga fou o Mercedes-Benz Sprinter.

O le a le advance?

O le fa'amoemoe o le polokalame "adVANce" o le toe mafaufau i le gaioi ma le fa'aogaina o avanoa feso'ota'i. O lenei faiga o le a taʻitaʻia ai le atinaʻeina o oloa fou ma auaunaga, faʻatagaina Mercedes-Benz e faʻalauteleina lana faʻataʻitaʻiga pisinisi i tua atu o le "meafaigaluega" o se van.

I lalo o le "adVANce" taʻiala, e tolu poutu faavae na faʻamaonia: fesoʻotaʻiga, taʻua o le "digital@vans; fofo e fa'avae i luga ole “megana”, ta'ua o le “solutions@vans”; ma fofo fe'avea'i, fa'atasi i totonu o le "mobility@vans".

O le faʻataʻitaʻiga muamua o lenei tupulaga fou o le Mercedes-Benz Sprinter.

Faitau atili