O le sui lea o le Honda S2000? Fa'amatalaga atili

Anonim

Ua lauiloa o le "mini" Honda NSX po'o le sui o le Honda S2000 , o lenei faʻataʻitaʻiga (i ata) o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻamoemoeina e Reason Automobile. Manatua iinei nisi o tala fou tatou te auiliiliina ai le faʻataʻitaʻiga:

  • Honda pateni "ZSX" i Europa. Laiti NSX ile ala?
  • Honda ZSX. E tupu moni lava le mini NSX?

O loʻo faʻaauauina e Honda lenei faʻataʻitaʻiga, lea e mafai ona taʻua o le Honda ZSX.

O le sui lea o le Honda S2000? Fa'amatalaga atili 19710_1

O lona faʻaaliga mulimuli na faia i lenei vaiaso, faʻatasi ai ma le faʻaaliga o le Gran Turismo Sport simulator. O ona laina o loʻo faʻaauau pea ona tupu pe a faʻatusatusa i mea ua uma ona tatou iloa.

O le a le afi o le a maua e le ZSX?

Mai foliga o le tino, e mafai ona vaʻaia se faʻataʻitaʻiga o le ogatotonu o le afi.

I le amanaia o tekinolosi o loʻo faʻaaogaina i le Honda NSX fou, e tatau ona faʻamoemoeina o le a faʻaogaina foi e le ZSX se fofo faʻapipiʻi, e le gata mo le faʻamaoni i le vaʻaiga, ae faʻapea foʻi ma le ausia o sini o le a manaʻomia. i le 2021 − i le mea o loʻo faʻamoemoeina e amata ai le felauaiga o le ZSX.

O le sui lea o le Honda S2000? Fa'amatalaga atili 19710_3

I le tulaga o le afi, o le sui sili ona foliga mai e faaauupegaina le ZSX o le 2.0 Turbo VTEC afi lea ua uma ona tatou iloa mai le Honda Civic Type R − Diogo Teixeira's "love summer", va'ai iinei - lea e tatau ona maua le fesoasoani a se afi eletise. O lenei seti e tatau ona atiaʻe se mana tuʻufaʻatasia e tusa ma le 380 hp.

Pe o le a umi le faatali?

O loʻo i ai i latou o loʻo agai i luma le tausaga 2020 mo le faʻalauiloaina o le Honda ZSX, ae atonu e tatau ona tatou faʻatali mo se taimi umi. Mai le tuʻuina atu o le semi-final version o le Honda NSX seia oʻo i lona faʻatauga e tolu (umi) tausaga. Matou te faʻamoemoe o le Honda lenei taimi e le umi se taimi.

Faitau atili