Artur Martins. "Kia ProCeed e mafai ona avea ma sui mo i latou ua uma ona fiu i SUV"

Anonim

E talitonu Kia o loʻo i ai se faʻailoga fou i ona lima. I le maeʻa ai o le faʻatuatuaga na faʻaalia e le Ulu o Galuega o Kia Europa, Emílio Herrera, i le gafatia o le mea muamua o le taofi fana mo le vaega C, na faia e se faʻailoga lautele, o le lauga lava e tasi na faʻaaogaina e le Potukale. Artur Martins , sui peresitene o le vaega Europa a Kia mo Maketi ma Fuafuaga Fou.

I se faatalanoaga faapitoa ma Tusi Tusi Ta'avale , i le taimi o le faʻaaliga a le lalolagi o Kia ProCeed na faia i Barcelona, na faʻamatalaina e Martins e le gata o mafuaʻaga na mafua ai le fausiaina o lenei faʻalavelave faʻafuaseʻi, ae faʻapea foʻi, i tulaga tau maketi, e faʻamoemoe le au Kia e ausia i lenei talosaga e le masani ai. Faatasi ai ma le manatu o le au Potukale, mai le taimi nei, e faapea, faatasi ai ma lenei oloa fou, e manaʻo Kia e taofi le mulimuli i faiga, e amata ona faʻatonuina!

AUTOMOTIVE REASON (AR) - Tatou amata, atonu, i le talanoa e uiga i le mea na mafua ai ona filifili Kia e alu i le gaosiga o se mea, i le amataga, o le a leai se mea e sili atu nai lo se faʻamalositino mataʻina i le mamanu ...

Artur Martins (AM) - O le mea moni, afai e te mafaufau i ai, e itiiti ni faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu e Kia e le alu i le gaosiga. I le tulaga o lenei ProCeed, ou te talitonu e le na o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, ae sa vaʻaia i taimi uma o se talosaga e mafai ona faia se suiga, e le gata mo le faʻailoga, ae faʻapea foi mo le Ceed range lava ia. Fa'ata'ita'iga, o le mea moni, e tauva i se maketi matua matua, tala fa'asolopito i Europa, ma na fananau mai ai nisi o fa'ailoga masani a Europa.

Kia ProCeed

RA - Ae ui i lea, i le taimi muamua, o se peti mataʻutia ma, i le ala, atonu e leʻo lelei ...

AM — O le mea na matou mafaufau muamua i ai, aemaise lava mai le taimi na matou filifili ai e lafoai le tolu-faitotoa bodywork, ona o le vaega laiti e matua itiiti lava, o le mamanuina o se mea e mafai ona puʻeina ma faatumauina le agaga taʻaloga o le ProCeed Concept. , tuuina atu i Frankfurt. Ma, i le taimi lava e tasi, tatala avanoa fou i tulaga o faʻatau. E le gata i lea, ona ou te talitonu o lenei taavale, i luga o le auala, o le a fesoasoani i le ituaiga ma Ceed lava ia, o se oloa e lima-faitotoa, taavaletoso ma isi mea uma, ina ia sili atu ona talafeagai i se tasi o vaega faapitoa tauvaga o le maketi. Ma o le mea moni, matou te tulimatai atu i ai.

"ProCeed o le a faʻatagaina i matou e fai ma sui i le SUV fashion"

RA - O lona uiga e talitonu Kia e mafai ona faʻatau atu i lenei ProCeed e le mafai ona faia ma le Stinger ...

AM — O se tasi o fesili e masani ona e fesili mai ia i matou ina ua matou faʻafeiloaʻi le Stinger o le "Ua lelei, o le Stinger o se taʻavale matagofie, ae i na vaega e maua ai e Kia le avanoa e faia ai le leo, o le a le mea e fetaui? ?". I loʻu manatu, o le ProCeed Shooting Brake, e saʻo, o le tuusaʻo saʻo o le Stinger, mo le vaega C! E le gata i lea, o se oloa e matua'i ese lava i le vaega, lea e leai se mea e pei o lea, ma o lea, o le a mafai ai ona tatou sailia tagata fou mai isi ituaiga.

RA - Ae faʻafefea le mea o le SUV?

AM — I aso nei, pe a tatou vaʻavaʻai i le manuia o SUVs, lea ua uma ona fai ma sui o le sili atu i le 45% o faʻatauga i le C-vaega, tatou te iloa o na tagata faʻatau taʻitaʻia manatu oe, i le amataga, na fesoasoani i le fausiaina o le SUV, e ala i le faʻatauina o lenei mea. ituaiga oloa, latou te le o toe faia. O le mea moni, ona, i aso nei, e tofu tagata uma ma se SUV! Faʻaofiina i lenei mea moni, ProCeed e mafai ona tu i fafo o se mea sili ona lelei mo na tagata faʻatau ma tagata faʻatau, o loʻo vaivai i le SUV, o loʻo suʻe se mea fou ma ese, o se mea e masani ai, ae o loʻo i ai pea se tuufaatasiga lelei o mea faʻalelei ma avanoa.

Artur Martins Kia 2018

RA - O le fesili pe o lenei sailiga mo eseesega o le a maua ai le tele o numera, ina ia le iʻu e pei o le Stinger...

AM – Matou te talitonu o le ProCeed e mafai ona aoga i le va o le 15 ma le 20% o le aofaʻi o faʻatauga o le Ceed i luga o le tulaga Europa, o lona uiga, i le va o le 130 ma le 140 afe iunite. E ui lava ma le iloaina o le naunau o le au Potukale mo taʻavale, ou te talitonu, i lo tatou atunuu, o lenei faʻatauga faʻatau e mafai ona sili atu, e fiafia i le Shooting Brake…

"2019 o le a aumaia tala sili ona manaia"

RA - Ae faapefea le eletise?

AM — O lenei tausaga, na matou maua ai le faʻaaliga o le Niro Elétrico, o se faʻataʻitaʻiga e leai se afi faʻapitoa e faʻamalosia e suauʻu. Ae ui i lea, o loʻo i ai isi atinaʻe fou ua saunia mo le 2019 o le a fesoasoani i le faʻaogaina o le eletise o se mea moni, e le gata mo Kia, ae mo le maketi lava ia.

Kia Sportage 2017

RA - Ma o le SUV fou e sili ona musumusu mo le C-vaega, o le a avea ma mea moni?

AM — E le tatau ona galo ia i tatou, mo lenei vaega, ua uma ona i ai le Sportage, lea e oʻo lava i se oloa manuia tele, e oʻo lava i le matou faʻatau sili atu i Europa ma le lalolagi atoa. I le faaopoopo atu i lenei mea, o loʻo i ai foi le Niro, lea o loʻo faʻatulagaina foi i le vaega C. O lea, e tatau ona tatou matua faʻaeteete e uiga i le mafai ona faʻaofiina o se faʻataʻitaʻiga fou i lenei vaega, e tusa lava pe le mafai ona faʻaumatia talosaga o iai. . Ae, ou te talitonu o le a tatou maua se tala manaia tele i le tausaga a sau ma, ou te mautinoa, o le ae fiafia tele ... Sei vagana ai, o le mea e leaga ai, e le mafai ona ou faʻaalia se mea!

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Faitau atili