MINI saunia e le tasi, ae lua faʻataʻitaʻiga eletise

Anonim

O le tala fou o loʻo faʻalauteleina e le British Auto Express, faʻaopoopoina o lenei faʻataʻitaʻiga eletise Mini lona lua o le a gaosia e le kamupani gaosi Peretania i luga o eleele Saina, faʻatasi ai ma lana paaga Great Wall Motors.

O le faaiuga e faʻaauau i le gaosiga o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo Saina e maua ai, e tusa ai ma le faʻasalalauga lava e tasi, mai le tulafono malosi a Saina, i tulaga o taavale eletise, lea e matua faʻasalaina ai lona faʻaulufaleina mai.

Ae ui i lea, talu ai o le maketi sili ona tele i le lalolagi mo taʻavale eletise, o le fofo e tatau ona faia o se faʻasalalauga i le lotoifale.

tama'i logo

Mini eletise Saina o le a ese mai le Europa

O lo'o taofia e Mini, mo le taimi nei, le mealilo e uiga i le ituaiga o talosaga o le ai ai lenei fa'ata'ita'iga eletise lona lua. E ui lava o mea uma e faasino i ai o se mea e matua ese lava mai le Mini E tolu-faitotoa, fuafuaina mo Europa.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

I le isi itu, e ui lava i le pisinisi fou faʻatasi ma Great Wall Motors, e tatau i Mini ona faʻatau atu lenei faʻataʻitaʻiga eletise fou i Saina e ala i lana faʻatauga o loʻo iai nei, ae le o le faia o se mea fou.

O lenei faʻaiuga e faʻavae foi i luga o le mea moni o Saina o loʻo naʻo le lona fa o maketi sili ona lelei mo le faʻailoga. O fea, i le 2017, Mini na manumalo i le aofaʻi o 35 afe taavale.

MINI saunia e le tasi, ae lua faʻataʻitaʻiga eletise 19799_2

Faitau atili