CMA ole fa'avae fou a Volvo mo ta'avale laititi

Anonim

O le CMA e a'afia i se augatupulaga fou o mega-platforms e mafai ai ona sili atu le tele ma fa'atekonolosi fetu'una'i ma fa'atupula'ia le tamaoaiga o fua.

O le CMA o le fa'apuupuuga mo le Compact Modular Architecture, ma o le auala e tutusa lava le fa'aogaina i le SPA tele (Scalable Product Architecture).

Afai o le SPA o le a faʻavaeina uma faʻataʻitaʻiga mai le S60 agai i luga, ma le XC90 talu ai nei o le muamua faʻaaogaina, o le CMA o le a fausia le faavae o le vaʻaiga midrange faʻatusatusa a Volvo i le lumanaʻi. O le faʻataʻitaʻiga muamua e faʻavae i luga o le fausaga fou e faʻamoemoe e faʻaalia i le 2017, ma tuʻu ai le masalosalo po o le fea faʻataʻitaʻiga, le sui o le V40 o loʻo iai nei, poʻo le XC40 crossover fou.

volvo_cma_2015_1

Na fausia le CMA i le galulue faʻatasi ma Geely, le pule o loʻo iai nei le faʻailoga. O le fefe i fa'aa'afiaga a Saina i luga o Volvo o lo'o fa'amaonia e matua'i leai se fa'avae, ma avea ma o latou fua fa'atatau i mea na ausia i le Volvo XC90.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E pei o le SPA, o le CMA o le a matua fetuutuunai, ma na'o le axis mamao i le pito i lalo o le A o loʻo faʻamauina. O le a faʻaogaina ituaiga eseese o taʻavale, mai le taʻavale masani e lima faitotoʻa, i ituaiga tetele, e pei o le XC40 ua taʻua muamua, poʻo se coupé poʻo se convertible.

Mai le SPA, o le a maua e le CMA le 4-cylinder Otto ma Diesel engines, 3-cylinder ma hybrid powertrains e le'i tupu muamua. O lona aiga sili o le a tuʻuina atu foʻi mea faʻaeletonika, e aofia ai infotainment ma faiga faʻamalosi saogalemu, ma faiga faʻatonutonu le tau. O le a faʻaleleia le tamaoaiga o fua, faʻapea foʻi ma le faʻafaigofie lautele o laina gaosiga.

volvo_cma_2015_3

O le CMA o le a avea ma ki i le sini a Volvo e oʻo atu i le 800,000 taʻavale faʻatau atu i le tausaga i le faaiuga o le sefulu tausaga. O fa'atauga a le fa'ailoga o lo'o fa'aauau pea ona si'itia teisi i le 2015, ma e tatau ona o'o atu i le afa miliona iunite i le fa'ai'uga o le tausaga.

O le a toe faʻafouina foi e Geely lona faʻaogaina e faʻaaoga ai le CMA, faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga na gaosia i Saina, lea na siitia ai le avanoa e gaosia ai e Saina nei faʻataʻitaʻiga Volvo fou mo faʻatauga i le lotoifale. Pau lava le mautinoa o loʻo i ai, mo le taimi nei, o le ai ai i Ghent, Peleseuma, lea o le a gaosia ai le Volvos mai le CMA.

Faitau atili