Lotus Exige LF1 faamanatuina le 53 tausaga o manumalo

Anonim

Faatasi ai ma le leai o ni oloa fou i totonu o le paipa, o loʻo taumafai Lotus e faʻafou lona laina ma se faʻaaliga faʻapitoa e faʻamanatuina ai le 53 tausaga o manumalo Grand Prix, faʻatasi ai ma le Exige LF1: o le taʻavale sili ona mataʻutia i le vaʻaiga na musuia e ala.

Ole Lotus Exige LF1 e le na'o se fa'asologa fa'anumera fa'apitoa. O nei iunite taitasi o le a fai ma sui o se manumalo patino. O lona uiga, o faʻataʻitaʻiga taʻitasi o se faʻataʻitaʻiga tulaga ese.

Mo se fa'ata'ita'iga, o le ta'avale #1 o le a fai ma sui o le Lotus 1st Grand Prix manumalo - i se isi faaupuga, o le iunite muamua o le a fa'asino i le manumalo i le Monaco Grand Prix i le 1960. O le fa'anumeraina o le a fa'ai'u i le iunite nº 81, e fa'atatau i le Grand Prix manumalo Award. mai Ausetalia i le 2013.

lotus-exige-lf1-2

O le masini, e tumau pea mea uma. O le Lotus Exige LF1 e tutusa ma le Exige S, faʻapipiʻiina i le Toyota 3.5L V6 poloka, ma le 350 horsepower ma o lea e tumau ai le faʻatinoga, ma tutusa 4 sekone mai le 0 i le 100km / h ma le saoasaoa maualuga o le 274km. /h.

Vaai foi: Adriana Lima faʻafeiloaʻi le lakapi i tagata Amerika

Ae o le tele lava i fafo e iloagofie ai le eseesega autu, faatasi ai ma se lanu lanu e toe maua ai le lanu Lotus masani. O le Exige LF1 o lo'o fa'aalia ai le tino iila uliuli ma fa'ailo mumu ma auro. O uili o le a avea ma uili masani a Lotus i luga o le Exige LF1, ae nai lo le lanu uliuli, o le a vali auro i lenei lomiga faʻapitoa.

lotus-demand-lf1-1

O se lomiga faaosofia o le manuia o taaloga F1, o le Exige LF1 o loʻo faʻapipiʻiina e pei o le Race Pack, e aofia ai le eletise Dynamic Performance Management (DPM), AP Racing faiga faʻatauvaʻa ma se seti o 4 Pirelli paʻu P-Zero Trofeo. I totonu, na o le pau lava le suiga o le teuteu totonu i le 2-tone paʻu ma le carbon fiber nameplates.

E LEʻI MISIA: O se faʻasalalauga e tatau ona vaʻaia

Mo tagata faʻatau uma ma tagata aoina o loʻo mafai ona faʻaogaina se tasi o le 81 iunite o lenei faʻamanatuga, o le a latou mauaina foi se afifi mo le kalapu Exige LF1, lea e aofia ai le taʻamilosaga taʻitaʻia o Lotus Cars fale i Hethel, faʻapea foʻi. e avea o se ta'amilosaga ta'iala a le Lotus F1 'au fa'agaioiga nofoaga autu i Enstone.

lotus-exige-lf1-3

E le gata i ta'amilosaga fa'ata'ita'i, o lo'o iai fo'i nisi o mea fa'aputu, e pei o le: 1:2 fua fa'atusa o le pulou a Romain Grosjean, o le kili 'au a le Lotus F1, o le Lotus F1 USB stick ma pepa fa'aitiitiga e fa'aoga i faleoloa Lotus.

O le Lotus Exige LF1 o loʻo faʻatulagaina mo le faʻaaliga i le Goodwood Festival of Speed, e faia mai le 26th i le 29th o Iuni, lea e faʻamoemoe ai le faʻailoga a Peretania e faʻapotopotoina se aofaʻi mataʻina o tagata masani mai lona talatuu taʻaloga.

lotus-exige-lf1-8

Faitau atili