Mo le taimi muamua, o se taavale tutoʻatasi na pasia se tau

Anonim

Talu mai Iulai 2015 le PSA Group (Peugeot, Citroën ma DS) na faʻatinoina se polokalame o suʻega faʻataʻitaʻiga tutoʻatasi, i le tulaga moni ma i le tele o atunuu Europa. O lenei taeao o le Aso Lulu (Iulai 12th), o se tasi o nei faʻataʻitaʻiga - i lenei tulaga o le Citroën C4 Picasso - na laasia le tau o Saint-Arnoult-en-Yvelines mo le taimi muamua, o le tele i Europa, e aunoa ma se faʻalavelave a le avetaavale.

Fa'atinoina i tulaga moni o feoaiga, o lenei aafiaga e mafua mai i le atina'eina o le ta'avale tuto'atasi mo le Laasaga 4 ("mafaufau", e aunoa ma le vaavaaiga o avetaavale). O le fa'ai'uga fo'i lea o se polokalame tau atina'e na fa'atasi ma le PSA Group i le VINCI Autoroutes feso'ota'iga, o le ta'ita'i Europa i le va o tagata fai auala ma atina'e tetele.

O lo'o iai le suiga o le ta'avale i lona tala fa'asolopito, o lo'o feagai ma suiga i amioga ma faiga e suia ai le poto masani o le ave ta'avale ma le faimalaga i luga o le auala. Mo taʻavale o le lumanaʻi e avea ma tutoʻatasi, e tatau ona fesoʻotaʻi ma atinaʻe atamai o loʻo tatou atinaʻeina.

Pierre Coppey, Peresetene o VINCI Autoroutes

ose faiga faigata

Mo se taʻavale tutoʻatasi, o le faʻaliliuina o se nofoaga tau tupe e foliga mai o se faʻalavelave lavelave, aua e manaʻomia ai le faʻaopoopoina o le puleaina o le tafega pe a oʻo atu i se nofoaga, ma o nei vaega e masani ona faʻaalia i le leai o ni faʻailoga i luga o le ta. O le lu'itau o le fa'atonuina lea o le ala o le ta'avale tuto'atasi ina ia otometi ona ulufale atu i le ala savali.

E pei o lea, o le Citroën C4 Picasso o loʻo fesiligia na faʻapipiʻiina i mea faʻapitoa tau eletise eletise; e le gata i lea, na faʻapipiʻiina se taʻiala 500 mita mai le pa puipui o Saint-Arnoult, ma o le faʻamatalaga o faʻamatalaga tau tupe na faʻaleleia e faʻamautinoa ai le pasia o taavale tutoʻatasi.

Mo le taimi muamua, o se taavale tutoʻatasi na pasia se tau 19817_1

Faitau atili