BMW 1 Fa'asologa i le lumana'i mo le A45 ma le RS3? E foliga mai

Anonim

Tofa i tua-uili taavale - o le ulutala ua filifilia e faʻaalia ai faʻamatalaga muamua i luga o le sui o le BMW 1 Series (codename F40), lea o le a taunuu i le 2019. E mautinoa lava o se suiga tele mo le faʻataʻitaʻiga avanoa o le ituaiga Siamani, lea o le a fai… tutusa ma le tauvaga, a itiiti mai e tusa ai ma le fausaga o fale - afi fela'ua'i ma uili pito i luma, po'o le filifiliga, ta'avale uma.

O le faʻavae o se faʻaleleia o le UKL ua uma ona maua i le X1, X2 ma le Series 2 Active ma Gran Tourer, ma ua taʻua o le FAAR (Frontantriebsarchitektur). Ole mea lea e mafai ai ona sili atu le fetuutuunai ma le faʻaogaina e lagolago ai isi powertrain, pei ole eletise atoa ma maa.

BMW 1 Fa'asologa ma le 400 hp?

O tala fou o loʻo faʻaalia nei e uiga i le sili ona malosi o le Series 1 i le lumanaʻi. Faatasi ai ma le Audi RS3 na muamua oʻo i le 400 hp ma faʻatasi ai ma le faʻamaoniga o le a sili atu le Mercedes-AMG A45 i le lumanaʻi, o le a saunia foi e le BMW se Faʻasologa 1. ma le 400 hp, e pei ona matou faʻasalalau muamua?

E foliga mai e leai. E tusa ai ma le Autocar, o le Series 1 i le lumanaʻi o le ai ai se pito i luga a M130iX M Fa'atinoga , faʻatasi ai ma le aso faʻatulagaina mo le 2020. Faʻaliliuina i le "tamaiti", o lona uiga o se tauva e le mo le A45 ma le RS3, ae mo le lumanaʻi A35 ma le S3 o loʻo iai nei, i se isi faaupuga, o se vevela vevela ma mana e tusa ma le 300 hp, maua mai le 2.0. lita turbo ma, toetoe lava, uili uma.

Ua taʻua e BMW i le tele o taimi o lenei "mea uma o loʻo i luma" o le a le aofia ai se M, i le mamanu o le M3 poʻo le M5. E pei ona tupu i aso nei, o le tauina o le 400 hp o le A45 ma le RS3 o le a pulea le BMW M2. O sui o le Series 2 Coupé ma Cabrio, amata mai i le 2020, e le pei o le Series 1, o le a faʻatumauina le taʻavale i tua. O loʻo iai foʻi se M2 fou i fuafuaga.

Faitau atili