Mercedes-AMG vs BMW M: 400-horsepower "Hot Hatch" i le amataga o le ta'aloga

Anonim

Fua vevela, o ai na vaai ia i latou ma o ai foi na vaai ia i latou. I aso nei, o le sili atu e foliga mai o le upu mataʻutia - ma e leai, matou te le o faitio ... O le taua o le malosi na matou molimauina i vaega maualuluga e foliga mai ua "aʻafia" le vaega o tagata laiti o le aiga i tausaga talu ai nei.

Ma pe o i ai ea se iuga o lenei taua ua vaaia? Ioe e leai. Afai o le fua i aso nei e foliga mai e latalata i le 300 solofanua, i luga aʻe o lenei tulaga o loʻo i ai meaola ma tulaga faʻatinoga, e leʻi leva atu, na ausia e taʻaloga moni ma e oʻo lava i taʻaloga sili. O se taua malosi na faʻaosoina e le au Siamani faufale faufale, o loʻo tau le tasi i le isi mo le aia tatau e mitamita ai e uiga ia latou "masini".

400 solofanua: o le tuaoi fou

Ma i lenei fanua, e mafai e Audi ona "suia i foliga" o le tauvaga, aemaise lava le fale, ina ua uma ona tuʻuina atu le muamua vevela vevela ma le 400 horsepower. Fa'aauupegaina ma le mata'ina i totonu-laina lima-silinder 2.5 lita turbo, le Audi RS3 e mata'utia faatinoga. O sina 4.1 sekone e mafai ai ona e faatelevaveina mai le 0 i le 100 km/h ma, pe a fai, o lou saoasaoa maualuga e mafai ona alu a'e mai le tapulaa 250 km/h i le 280 km/h.

Audi RS3

E pei ona faʻamoemoeina, o ana taʻaloga masani, Mercedes-Benz ma BMW, o le a le nofonofo. O loʻo sauni uma e sui a latou faʻataʻitaʻiga avanoa, Vasega A ma le Faʻasologa 1, lea o le a, ioe, o loʻo i ai ni taʻaloga taʻaloga o le a suia ai le Mercedes-AMG A 45 4MATIC ma le BMW M140i.

Seia oʻo mai le Audi RS3 fou, o le Mercedes-AMG A 45 o le tupu o le mana i le vaega. O lona afi fa'ato'aga, e ui ina na'o le 2.0 lita, na maua ai le 381 horsepower, fa'amaonia le 190 horsepower i le lita. O lona sui, ua ta'ua i totonu "le Predator", ua faamoemoe e siitia le pa.

Mercedes-AMG A45 4MATIC

Faʻatulagaina mo le faʻaaliga i le 2019, o le lumanaʻi A 45 o loʻo faʻamoemoeina e le itiiti ifo i le 400 horsepower - 200 horsepower i le lita, na maua mai i le evolusione o le afi o loʻo iai nei, le M133. E tusa ai ma tala lata mai, o le afi afi e mafai ona fesoʻotaʻi ma se afi eletise, e lagolagoina uma e le 48-volt system, e mafai ai ona i ai se turbo eletise eletise.

Faʻavae i luga o le augatupulaga lona lua o le faʻavae MFA, o le isi faʻafouga o le faʻaaogaina lea o se pusa fou e iva-saosaoa lua-clutch gearbox, lea o le a tuʻuina atu mea uma e ofoina atu e le afi poʻo afi i uili e fa.

O le toe faʻaleleia o le afi, faʻasalalauga ma taʻavale e tatau ona faʻatagaina le Mercedes-AMG A 45 i le lumanaʻi e talepe le 4.0 lona lua pa puipui i le saoasaoa i le 100 km / h.

BMW radicalizes 1 Series, e tutusa ma tauva

Ua uma ona matou lipotia iinei le suiga mataʻutia o le a tatou vaʻaia i le sui o le Faʻasologa o loʻo i ai nei 1. Tofa uili tua, talofa uili i luma.

Ma e pei ona e faʻamoemoeina, o lenei mea taua, e oʻo lava i suiga filosofia o le a aʻafia ai le sui o le M140i, le taʻaloga taʻaloga o le Series 1. Faʻamoemoeina foi mo le 2019, o le 1 Series fou o le a faʻaogaina le UKL base, lea e faʻaopoopo i le faʻaogaina o Minis uma. , ua uma ona avea o se vaega o le taavale muamua-uili BMWs: X1, Series 2 Active Tourer ma Series 2 Gran Tourer.

O le suiga i le fausaga e a'afia ai le toe fa'atulagaina o le afi - mai le umi i le fa'afeagai - lea e taofia ai le sui o le M140i mai le fa'aogaina o se poloka poloka ono-silinder. I se isi faaupuga, o le taʻaloga taʻaloga i le lumanaʻi o le 1 Series o le a le ese tele mai lona tauva Mercedes-AMG A 45 4MATIC. O le fausaga autu o le ta'avale uili pito i luma, ma le afi pito i luma i se tulaga fa'asaga.

Fai mai tala, e pei o le A 45, e faʻaaogaina se afi 2.0 lita ma faʻaputuga fa i laina, lea e tatau ona oʻo atu i le 400 horsepower. Fa'atasi ma lenei afi e tatau ona tatou maua se va'aiga otometi e valu-saosaoa lea o le a fa'aliliuina uma equine a le afi i uili e fa.

I le taimi nei o nei faʻataʻitaʻiga e lua o le a vavalalata le tasi i le isi, e le gata i le tulaga o le fausaga ma le masini, o le faʻamoemoe e faʻatupulaia i le vaʻaiga mataʻutia i le va o Siamani mamafa mamafa e lua. O le fea o le a sili?

BMW M140i

Faitau atili