O le sili ona malosi Mercedes-AMG A 45 S i le lalolagi?

Anonim

Faatasi ai ma le 387 hp poʻo le 421 hp i le "S" versions, afai ei ai se mea e tasi e le mafai ona tuʻuaʻia i luga o le M 139 lea e faʻaogaina ai le Mercedes-AMG A 45 S, e leai se mana - o le igoa o le gaosiga sili ona mamana fa. -o le cylinder o lana., e tusa lava po o le a le lomiga.

E ui lava i lea, o loʻo i ai i latou e talitonu o le M 139 o loʻo i ai pea le tele o mea e tuʻuina atu ma o le mea lea na afe ai i luga lima o le au sauniuni Poseidon ma Renntech ma o i lalo e faigaluega.

O le mea lea, i le taimi nei e leai se tasi, ae e lua sui tauva mo le "Mercedes-AMG A 45 S sili ona malosi i le lalolagi", ma o le mea tonu e uiga ia i latou tatou te talanoa atu ia te oe i aso nei.

Mercedes-AMG A 45 RS 525 Poseidon
O se "RS" i tua o se Mercedes-AMG o se ata e le masani ai.

O le talosaga a Poseidon...

tofia e Mercedes-AMG A 45 RS 525 , o le talosaga a le Siamani Poseidon e vaai i le maualuga le malosi i le 525 hp ma le malosi i le 600 Nm , sili atu nai lo le 421 hp ma le 500 Nm o le suiga sili ona malosi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O lenei faʻaopoopoga o le malosi na ausia e ala i le faʻapipiʻiina o se turbo fou, se faʻafanua fou o le pulega o afi ma faʻafouga polokalame mo le faʻaogaina otometi e valu-saosaoa.

O nei mea uma e mafai ai e le Mercedes-AMG A 45 RS 525 ona oʻo i le 100 km / h i le na o le 3.4s ma ausia le 324 km/h. E pei ona fai mai le faʻamatalaga mai Poseidon:

I le faʻatusatusaina, o nei fuainumera o lona uiga o le vevela vevela e vave pei o le Ferrari F40 lauiloa.

Mercedes-AMG A 45 RS 525 Poseidon

Mo i latou e le o lagona le toʻa e suia le turbo o la latou Mercedes-AMG A 45 S, Poseidon ofoina atu le avanoa e faia na o le polokalama suiga.

I lenei tulaga, o le mana "tumau" i le 465 hp ma le torque ua seti i le 560 Nm. O le 0 i le 100 km / h e ausia i le 3.6s ma le maualuga o le saoasaoa e seti i le 318 km / h.

Mercedes-AMG A 45 RS 525 Poseidon

… ma Renntech's

I le amataga o le tausaga, na iloa ai e Renntech o loʻo faʻataʻitaʻiina se seti o suiga o polokalame. e mafai ai ona fa'ateleina le malosi ile 475 hp ma le 575 Nm.

I le faʻaopoopoga i lenei suiga, o loʻo galue foi le kamupani Siamani i se seti o suiga sili atu ona taua - turbo fou, tweaks polokalama fou ma faʻaogaina fou - o le a mafai ai e le malosi ona siitia i le 550 hp ma le 600 hp.

Mercedes-AMG A 45 S Renntech

Na faasilasila e Renntech o nei "kits" o le a taunuu i le kuata muamua o le 2020, ae e oʻo mai i le taimi nei e leʻi maua lava se tala i lea tulaga, o se mea atonu e le o fesoʻotaʻi ma le faʻamaʻi Covid-19 lea ua amata nei ona faʻaleagaina le lalolagi.

Ae ui i lea, matou te le masalosalo i le gafatia o Renntech, lea e iai Mercedes ma AMG o se tasi o ona faʻapitoa, i le ausiaina o numera folafolaina. O le M 139 o le A 45 S e foliga mai e tele naua mea e tuʻuina atu ...

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili