Toe foi i le Lumanai II: Ua Tatou Aulia le 2015. Ae o le taimi nei Toyota?

Anonim

30 tausaga talu ai, "Toe i le Lumanai II" folafola mai e ave i tatou seia oʻo i Oketopa 21, 2015. Faatasi ai ma le aso o le a oʻo mai, ua filifili Toyota e faʻapotopotoina le au faʻataʻitaʻi i se ata vitio autu o le a faʻatasi ma le faʻalauiloaina o lona faʻataʻitaʻiga fou ecological: le Toyota Mirai.

E moni o le ata tifaga "Toe i le Lumanai II" (1989) e leʻi maua uma mea fou o le a iai i le 2015 saʻo, ae na maua ai se saʻo i nisi - mo se faʻataʻitaʻiga, televise LED ma ata tifaga 3D, ma isi.

O Toyota, mo lana vaega, e leʻi faʻalauiloaina se faʻataʻitaʻiga lele ae o le a faʻalauiloaina le faʻafouga o le sefulu tausaga: le Toyota Mirai, le taʻavale hydrogen muamua. O se ta'avale e fa'aliliuina le hydrogen i le eletise e fa'aola ai le afi eletise 114 kW/155hp. Masalo o le mafuaʻaga lea o le faʻalauiloaina o le faʻataʻitaʻiga Iapani o le a fetaui ma le taunuu mai o Michael J. Fox i le "lumanai".

FESOASOANI: DeLorean DMC-12: O le Taʻavale Tala Mai le Tua i le Lumanai Ata tifaga

I se faʻamatalaga, na taʻua ai foi e Michael J. Fox e faapea "i le tele o tausaga sa matou fiafia tele i le vavalo po o le fea o tekinolosi na fatuina i totonu o le ata tifaga o le a oʻo mai i le 2015. O lenei ua le o toe atoa se vaiaso, ou te manatu. o le a va'aia e le au fa'afiafia se avanoa moni mo le lumana'i i le Toyota Mirai fou". Ma e oʻo lava ia Lexus ua faʻasaʻolotoina se vaʻa lele (pe toetoe lava ...).

E tusa ai ma le vitio o loʻo i lalo, lea e faʻatasi ai Toyota ia Michael J. Fox ma Christopher Lloyd, o loʻo faʻaauau pea ona tausia e le faʻailoga faʻamatalaga faalilolilo, naʻo le 21 Oketopa o le a faʻalauiloa ai le faʻailoga atoa. O lena tala, ua na'o matou misia ni pizza vave suamalie ma le mafai ona toe malaga i tua i le taimi. Atonu i le isi seneturi…

https://www.youtube.com/watch?v=eVebChGtLlY

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili