Ioe pe Leai. E talafeagai le i ai o se eletise Abarth 595?

Anonim

Faatasi ai ma le faaiuga o le gaosiga o le 124 Spider, ua toe faʻaititia Abarth i le naʻo le 500 laʻititi e fausia ai lona lautele. Ae o lea ua i ai a matou (moni) fou Fiat 500, lea e naʻo le eletise - e mafai ona iai se Abarth 595 eletise po'o se eletise 695 i totonu o fuafuaga a le akarava?

E moni ua matou vaʻaia le anoanoai o talosaga faʻaeletise uma ua faʻaalia, ae e oʻo mai i le taimi nei, e leai se tasi na taulaʻi i le faʻatinoga - o loʻo matou talanoa, ioe, o taʻavale taʻavale e pei o le vevela vevela poʻo taga taga - faʻaaogaina uiga taua o le eletise. afi: torque vave ma le saoasaoa.

O loʻo i ai tala e uiga i nei mea, ma na faʻaalia foi e Renault i ni nai tausaga talu ai se faʻataʻitaʻiga o se Zoe e tumu i "steroids", ae mo le taimi nei, o le pito sili ona matou maua o le Mini Cooper SE. Faatasi ai ma le 184 hp ua uma ona faʻatagaina mo le masani 0 i le 100 km / h i le 7.3s, ae o loʻo i ai le tele o tautinoga i lenei talosaga, lea na atagia mai i le iloiloga o ona gafatia malosi.

E ui lava i le pito i lalo o le kalave ma sili atu le tufatufaina o le mamafa o le Cooper SE pe a faatusatusa i le Cooper S (petrol), o le kilia o le eleele ua siitia nei i le 18 mm e "sae" ai maa i luga o se tulaga e lei fuafuaina muamua mo le amio. E le gata i lea, o le ballast faaopoopo (1440 kg e faasaga i le 1275 kg) e manaʻomia ai se faʻatonuga faʻamalolo e le o taimi uma e manuia ai le amio malosi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le eletise fou Fiat 500, i le isi itu, o loʻo faʻavae i luga o se tulaga fou faʻapitoa mo lenei ituaiga afi. I se isi faaupuga, i le mataupu faavae, o le a sili atu le amataga o le fatuina o le muamua eletise akarava.

O se fa'ata'ita'iga Abarth 595 eletise

E pei o ana penisini, o le Abarth 595 eletise e tatau foi ona manuia mai le tele o solofanua e ola ai i lona igoa. O le 118 hp o le 500 eletise ma le 9.0s mai le 0 i le 100 km / h e le lava. O numera e sili atu i laina ma na tuʻuina mai e le Mini Cooper SE o le a manaʻomia e faʻamaonia ai le faʻailoga akarava.

Ae faapefea le tutoatasi? Le eletise Fiat 500 faʻasalalau 320 km (WLTP). O le iloaina o le sili atu o le faatinoga e ono faauigaina ai se ositaulaga i le tutoatasi, pe o le a tatou naunau ea e faia e aunoa ma ni nai taseni kilomita e maua ai se isi tulaga o le faatinoga ma se eletise Abarth 595?

Abarth 695 70 tausaga
Abarth 695 70 tausaga

Masalo o le mea e sili ona matou misia i totonu o le eletise Abarth 595 o le maualalo o le leo o le 1.4 Turbo e faʻailogaina ai faʻataʻitaʻiga uma o le akarava. I le avea ai ma se afi eletise, o le a tatou maua le leo pe faʻapipiʻi leo ... E leai se tasi o ia mea e foliga mai o se fofo faʻamalieina, ae naʻo na o ia filifiliga e maua.

Mulimuli ane, e pei ona faaalia i le faavaa ata mo lenei tusiga, faaaloaloga a le X-Tomi Design, o le a le faigata ona ausia se taʻaloga, foliga manaia. E ala i le faʻaaogaina o laina tutusa ma faʻatusatusaga e pei o le 500 ma se afi afi, e ui lava o se faʻataʻitaʻiga tele, o se faʻataʻitaʻiga Abarth 595 eletise e toetoe a mautinoa lava e maua ai se togafiti (faʻatasi) mo mata.

Matou te tuu atu ia te oe le luitau. E tatau ona faʻalauiloa e Abarth se taʻavale taʻavale eletise e faʻavae i le Fiat 500 fou? Tu'u lou manatu ile pusa fa'amatalaga.

Faitau atili