Mercedes-AMG GT 63S e Posaidon. Ona e le lava le 640 hp...

Anonim

Malosiaga. E te manatua le vitio na matou pueina i tua o le uili o le Mercedes-AMG GT 63S 4 Faitotoa? Ia, o se tasi na manatu e le lava se saloon ma 640 hp.

O se tasi o Poseidon, o se kamupani faʻalogo Siamani, o loʻo faʻatulagaina se faʻaleleia o le eletise mo le Mercedes-AMG GT 63S 4 Faitotoa mo le 24,000 euros. I le faaiuga, o le ae ave i le fale le 4.0 lita V8 twin-turbo afi ma sili atu 191 hp (830 hp) ma 200 Nm (1 100 Nm) pe a faatusatusa i uluai tau.

Faʻafetai i nei suiga, o le ballistic AMG GT e mafai ona oʻo atu i le 0-100 km / h i le naʻo le 2.9 sekone ma oʻo atu i le saoasaoa maualuga i luga atu o le 350 km / h.

Mercedes-AMG GT 63S e Posaidon. Ona e le lava le 640 hp... 20104_1

O le fua faʻaaogaina e ausia ai nei tau o le masani lea: o le pea o turbos o le "vevela V" afi na maua ni vaega fou (e faʻateleina ai le mamafa), toe faʻaleleia le faʻamafanafanaina o le afi ma maua ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaliliuina o le catalytic ma le itiiti ifo. tapulaa .

Matamata i la matou vitio ma le AMG GT 4 Faitotoa:

E masani lava, e leʻi faʻagaloina le pulega faʻaeletonika, ina ia faʻaaloalo i mea fou faʻainisinia. Ma e oo lava i le module e pulea le maualuga o le eleele o le taofiga ua uma ona toe faʻatulagaina ina ia mafai ai ona e faʻaititia atili le maualuga o le eleele.

Mercedes-AMG GT 63S e Posaidon. Ona e le lava le 640 hp... 20104_2

Le tala sili ona lelei i nei mea uma? O lenei pusa eletise mo Mercedes-AMG GT 63S 4 Faitotoa o le a avanoa foi mo Mercedes-AMG GT R - Mercedes-AMG sili ona mataʻutia i aso nei.

O se fa'ata'ita'iga o lo'o iai i le faletaavale a Razão Automóvel i le taimi nei. O lo'o lata mai iinei ma luga ole matou YouTube channel...

Faitau atili